Ο κ. Βασιλάκος απαντά σε Μίχο και εφημερίδα “δικαιοσύνη” με παλαιό άρθρο μας…

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας κ. Θεόδωρος Βασιλάκος, μας απέστειλε μέσω του κ. Παναγιώτη Καβόγλη στελέχους της παράταξής του, παλαιό δημοσίευμα της εφημερίδας μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” (Ιανουάριος 2010) απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, το οποίο αναφέρεται στην απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ, αλλά και στις συνεχείς αναφορές του υπ. Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, στο θέμα αυτό.

Γράφει η εφημερίδα “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” σε πρόσφατο άρθρο της:

“…Ο μόνος που έχει ασχοληθεί επιστάμενα με το θέμα των πυλώνων Υψηλής Τάσης και την απομάκρυνση τους από την περιοχή μας είναι ο Λάμπρος Μίχος. Ο πρώτος που ασχολήθηκε, ο μόνος που το στήριξε αυτοπροσώπως στην Ελληνική Βουλή και έφερε απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα…”

Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμά μας αποδεικνύεται πως πολύ πριν τον κ. Μίχο, ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα της απομάκρυνσης των πυλώνων είχαν καταθέσει ο σημερινός πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης!!! και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουβέλης…

Επιπλέον σύμφωνα με το ίδιο πρωτοσέλιδο άρθρο μας, σε επίσκεψη της “Επιτροπής για την απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ από την πόλη μας”, στο τότε αρμόδιο διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ, κ. Μπουσδέκη στα γραφεία της Εταιρείας τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009, εκείνος πληροφόρησε τα μέλη της Επιτροπής πως: “η ΔΕΗ δεν έχει “ενοχληθεί” ποτέ από το Δήμο μας με επιστολή ή έστω κάποιο τηλεφώνημα, για την πορεία της απομάκρυνσης των πυλώνων από την πόλη μας, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο του Αιγάλεω!!!”

Αυτά αναφέρονται στο τότε άρθρο μας.

Εάν ο κ. Μίχος, έχει έγγραφα προς τη ΔΕΗ, που αποδεικνύουν το αντίθετο, από αυτά που υποστήριζε τότε ο κ. Μπουσδέκης, με χαρά θα τα δημοσιεύσουμε.

Επιπλέον ο κ. Καβόγλης μας υπενθύμισε πως 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι της τότε Αντιπολίτευσης, είχαν καταθέσει ερώτηση στον τότε Δήμαρχο κ. Μίχο, σχετικά με την απομάκρυνση των πυλώνων, καταθέτοντας μάλιστα και τα αποτελέσματα μετρήσεων (της ακτινοβολίας που εξέπεμπαν) και  που είχαν γίνει από επιστημονική ομάδα.

Ο κ. Καβόγλης μας ενημέρωσε πως θα μας προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τα παραπάνω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται στην πάνω φωτογραφία, (από το πολύτιμο αρχείο της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”), οι μετρήσεις έγιναν στις 25 Ιανουαρίου 2009.

Επιπλέον κ. Βασιλάκος δίπλα από το άρθρο της εφημερίδας μας, με χειρόγραφη πρόσκληση του καλεί συζήτηση όλων των υποψηφίων Δημάρχων και άλλα…