Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Οικονομούλα, ενισχύει την παράταξη Γιάγκα

Ως οδοντίατρος, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 13 χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητές της, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην τιμητική πρόταση που μου έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλης Γιάγκας, και να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος.

Θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω κι εγώ  στην ενεργοποίηση των υγειών δυνάμεων, που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να εργαστούν ομαδικά για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές.

Οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, μπορούν να πετύχουν την ανανέωση που είναι απαραίτητη για να ξεφύγει η πόλη από την αδράνεια, τη στασιμότητα και τα λάθη του παρελθόντος.

Θέλουν και αξίζουν μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ στην υπηρεσία τους.

Σ’ αυτή την προοπτική καταθέτω και τις δικές μου δυνάμεις.

Αθανάσιος Βασιλείου Οικονομούλας

Χειρουργός Οδοντίατρος – Ενδοδοντιστής

Βιογραφικό σημείωμα:

Ο Αθανάσιος Οικονομούλας του Βασιλείου είναι χειρουργός οδοντίατρος – ενδοδοντιστής και επιστημονικός συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Υποψήφιος Διδάκτωρ.

Γεννήθηκε το 1981 και είναι γιός του Βασίλη Οικονομούλα, από τους πρώτους οδοντιάτρους της Αγίας Βαρβάρας. Είναι έγγαμος με ένα τέκνο και μιλάει τρείς  ξένες γλώσσες.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγία Βαρβάρα ως Οδοντίατρος – Ενδοδοντιστής στο ιδιωτικό πολυιατρείο στον πεζόδρομο της οδού  Μπουμπουλίνας 4.

Ειδικεύεται στην Ενδοδοντία, Εξακτική, Χειρουργική, Λεύκανση, Περιοδοντολογία, Προσθετική, Εμφυτευματολογία.

Δήλωση Μιχάλη Γιάγκα:

Η παρουσία του Θανάση Οικονομούλα στο συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»,  προσδίδει  αξία και  ενισχύει τη δυναμική μας.

Η ενασχόληση  με τα κοινά, ενός ακόμα αξιόλογου επιστήμονα και διακεκριμένου οδοντιάτρου με κοινωνική ευαισθησία,  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση της λειτουργίας των θεσμών της πόλης.

Αποτελεί τιμή η ένταξη του στην ομάδα μας και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την τελική νίκη στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Τον καλωσορίζουμε  στην παράταξή μας.

Μιχάλης Γιάγκας

Υποψήφιος Δήμαρχος