Κίνηση ΜΑΤ Καπλάνη σε Μίχο, να συμπεριλάβει τον κ. Παναγιώτη Αβούρη στο ψηφοδέλτιο του

Σαν κίνηση ΜΑΤ, Καπλάνη σε Μίχο μεταφράζεται η απόφαση του Δημάρχου να συμπεριλάβει τον κ. Παναγιώτη Αβούρη στο ψηφοδέλτιό του, σύμφωνα με ανάρτηση του δεύτερου στην ιστοσελίδα του, το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαρτίου.

Η συμμετοχή του κ. Αβούρη στην παράταξη του Δημάρχου, προβλέπεται να προκαλέσει ρήγματα στην Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που υποστηρίζει τον υπ. Δήμαρχο κ. Μίχο.

Ίσως όμως προκαλέσει αντιδράσεις και στο εσωτερικό της παράταξης του κ. Καπλάνη, αφού πρωτοκλασάτο στέλεχος και συνεργάτης  του, έχει δηλώσει στην εφημερίδα μας, παρουσία του Δημάρχου, πως εάν ο κ. Αβούρης συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, εκείνος δεν θα είναι μέσα.

Θα στηρίξει  Καπλάνη, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος.

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο και μας επιβεβαίωσε πως όντως το μεσημέρι της Τρίτης 26 Μαρτίου, μετά την ισχυρή επιθυμία του κ. Αβούρη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του, ο ίδιος αποδέχτηκε να τον συμπεριλάβει σε αυτό.

Αναγνώστης της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” μας έστειλε την ανάρτηση του κ. Αβούρη στην ιστοσελίδα του, με την οποία αναγγέλλει το γεγονός,  η οποία απευθύνεται σε φίλους του και δεν είχαμε δει, αφού δεν έχουμε τέτοια σχέση με εκείνον, διαδικτυακά.