ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡ: ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ – ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 1-10!!!


Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ  συνέτριψε τη Νίκη Αλίμου για την 24η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Αθηνών, την Κυριακή 24 Μαρτίου, σε εκτός έδρας παιχνίδι, με σκορ 1 – 10!!!

Μετά από αυτή τη  νίκη η ΑΠΕ είναι μόνη δεύτερη με 53 βαθμούς, δύο περισσότερους από Λυκόβρυση και Ανθούπολη, πίσω όμως  από το Καματερό με -6 βαθμούς.

Παράλληλα με τη σημερινή… καταιγίδα τερμάτων έχουμε και την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα με 67 γκολ αλλά και την 4η καλύτερη άμυνα με 27 γκολ παθητικό.

Ο Περλέσι σκόραρε στο 18′ 32′ 37′ και στο 89′, ο Μπάκας πέτυχε δύο τέρματα στο 33′ και στο 63′ ενώ ο Ηλιαδάκης έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 86′.

Ο Αγγελος Μακρής στο 22′ και στο 39′ και ο Σπύρου μπήκε κι αυτός στη λίστα των σκόρερ στο 55′.

Την επόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου η ΑΠΕ αντιμετωπίζει στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Ορυζομύλων την Λυκόβρυση. Αγώνας ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Σημειώνουμε πως υπολείπονται έξη αγωνιστικές έως το τέλος του πρωταθλήματος και έχουμε και την ομάδα της Ανθούπολης στην έδρα μας. Από τους έξη αγώνες οι τρεις είναι εντός έδρας και οι άλλοι τρεις εκτός.

Για να ανέβει η ΑΠΕ απ΄ευθείας στην Α΄ κατηγορία πρέπει να έχει +3 βαθμούς διαφορά από τους άλλους, αλλιώς θα πάει σε μπαράζ. 

Αυτός είναι ο λόγος που η ΑΠΕ πρέπει να κερδίσει την Κυριακή την Λυκόβρυση και χρειάζεται τη βοήθεια και παρουσία ΟΛΩΝ μας στο γήπεδο.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Μπαλωμένος, Παπαδόπουλος (55′ Φιλίππου), Μακρής Κ., Μουσούρης, Χατζημιχάλης (46′ Λάμπρου), Τσολάκος, Περλέσι, Ηλιαδάκης, Μπάκας (64′ Μακρυωνίτης), Γιαννόπουλος (46′ Σπύρου), Μακρής Α.