» Περιοδεία και συζήτηση με συμπολίτες μας, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και συνεργάτες του

Περιοδεία και συζήτηση με συμπολίτες μας, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και συνεργάτες του

Περιοδεία στην Ελ. Βενιζέλου και σε άλλους κεντρικούς δρόμους έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μετά τη συνάντηση που είχε με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη, στο γραφείο του, με την οποία συζήτησε θέματα της πόλης μας και προβλήματα που χρειάζονται λύσεις και οικονομική ενίσχυση από την Κεντρική Εξουσία (διάβασε σχετικό άρθρο).

Σχετικά με την περιοδεία που πραγματοποίησε, το Γραφείο τύπου της παράταξής του, μας απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Αγία Βαρβάρα

23 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ψυχή μιας πόλης είναι οι πολίτες της και για αυτό ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης επιδιώκει διαχρονικά να βρίσκεται ανάμεσα τους να συζητά και να ακούει, να αφουγκράζεται το σφυγμό της πόλης και να είναι παρών στην καθημερινή της λειτουργία.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου περπατώντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ο Δήμαρχος και υποψήφιοι σύμβουλοι του συζήτησαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες.

Άκουσαν τους προβληματισμούς τους και ο Δήμαρχος έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα που του τέθηκαν.

Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πολίτες όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια και ότι θα εργαστεί πιο επίμονα ώστε η ζωή των πολιτών να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!