» Ειδικοί καλεσμένοι από την Ιταλία, από το πρόγραμμα ΙΝΠΛΑΝΕΤ

Ειδικοί καλεσμένοι από την Ιταλία, από το πρόγραμμα ΙΝΠΛΑΝΕΤ

Το ΙΝΠΛΑΝΕΤ είναι ένας Οργανισμός με έδρα την πόλη μας, ο οποίος αναπτύσσει και εφαρμόζει ευρωπαϊκά προγράμματα που στοχεύουν στη σύσφιξη  των σχέσεων μεταξύ των νέων της γηραιάς Ηπείρου.

Πρόσφατα ασχολήθηκαν στο δημοτικό κηπάριο του Δήμου με θέματα φύτευσης και περιποίησης φυτών.

Η Maria Valkova, γράφει σχετικά:

“Με χαρά μας καλωσορίζουμε για δεύτερη φορά τους υπέροχους επισκέπτες μας από την Ιταλία για την επαγγελματική εκπαίδευση που έχουμε σχεδιάσει κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Αυτοί οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσα θέλουν από τους ειδικούς στους τομείς της Μηχανικής, της τεχνολογίας των πληροφοριών και της Γεωργίας.

Την τελευταία Κυριακή οι εθελοντές της evs (Ευρωπαϊκή Εθελοντική υπηρεσία) τους έδειξαν τα πιο διάσημα σημεία στην Αθήνα.

Ο καιρός ήταν εκπληκτικός, ο ήλιος ήταν ξύπνιος και οι μαθητές πραγματικά απόλαυσαν την περιοδεία και όλοι ήταν χαρούμενοι και χαρούμενοι.

Μετά το ωραίο και χαλαρό Σαββατοκύριακο οι καλεσμένοι ήταν περισσότερο από έτοιμοι για τη νέα εβδομάδα που είναι γεμάτη δραστηριότητες. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για κάθε χωράφι με διαφορετικά σεμινάρια και δραστηριότητες.

Η ομάδα της Γεωργίας θα περάσει χρόνο στο πράσινο σπίτι της Αγίας Βαρβάρα και θα μάθει περισσότερα για τη φύτευση και την καλλιέργεια σπόρων, οι φοιτητές που ειδικεύονται στον τομέα του μηχανικού αυτοκινήτων εμπλέκονται σε ενδιαφέροντα σεμινάρια και οι φοιτητές θα μάθουν περισσότερα για την τεχνολογία, τους υπολογιστές και τις συνθήκες Σήμερα στην εταιρεία karasantes.

Εκτός από το πρόγραμμα οι εθελοντές μας έχουν ετοιμάσει μερικά εργαστήρια για να τους να – ” γλώσσα café ” και ” ας μιλήσουμε για την evs “. ο κύριος στόχος του Café Café είναι η βελτίωση των αγγλικών μιλώντας δεξιοτήτων και η δεύτερη εκδήλωση έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση Evs και οι ευκαιρίες που σου δίνουν.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο είναι το εργαστήριο βίας με βάση το φύλο, το οποίο είναι μέρος του έργου κ2 “η αγάπη δεν πονάει” και αφήστε τους να έχουν συνείδηση ενός από τα μεγαλύτερα προβλήματα μεταξύ των νέων. Δεν θα ξεχάσουμε να διασκεδάσουμε φυσικά και στο τέλος όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για πάρτυ, χορό και αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα.

Maria Valkova

🇮🇹Οι επισκέπτες από την Ιταλία🇮🇹

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε για δεύτερη φορά τους υπέροχους επισκέπτες μας από την Ιταλία για την Επαγγελματική Εκπαίδευση που έχουμε προγραμματίσει τις επόμενες μέρες. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσα θέλουν από εμπειρογνώμονες στους τομείς της γεωργίας, της μηχανικής και της τεχνολογίας πληροφοριών.

Την περασμένη Κυριακή, οι Εθελοντές της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) τους έδειξαν τα πιο γνωστά μέρη στην Αθήνα. Ο καιρός ήταν εκπληκτικός, ο ουρανός καταγάλανος και οι μαθητές απόλαυσαν πραγματικά την βόλτα και όλοι ήταν χαρούμενοι.

Μετά το ωραίο και χαλαρό Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες ήταν περισσότερο από έτοιμοι για τη νέα εβδομάδα που είναι γεμάτη δραστηριότητες. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για κάθε τομέα με διαφορετικά σεμινάρια και δραστηριότητες. Η γεωργική ομάδα θα περάσει χρόνο στο Φυτώριο της Αγίας Βαρβάρας και θα μάθει περισσότερα για τη φύτευση και την καλλιέργεια σπόρων, οι σπουδαστές που ειδικεύονται στον τομέα των μηχανικών αυτοκινήτων θα συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα σεμινάρια και οι φοιτητές πληροφορικής θα μάθουν περισσότερα για την τεχνολογία, τους υπολογιστές και τις συνθήκες σήμερα στην εταιρεία Karasantes.

Εκτός από το πρόγραμμα, οι εθελοντές μας προετοίμασαν μερικά εργαστήρια – «Language café» και «Let’s talk about EVS». Ο κύριος στόχος του Language café είναι η βελτίωση των αγγλικών και η δεύτερη εκδήλωση στοχεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EVS και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το εργαστήριο σχετικά με την βία ανάμεσα στα δύο φύλα, το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος K2 «Love doesn’t hurt» και τους επιτρέπει να συνειδητοποιούν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μεταξύ των νέων. Δεν ξεχνάμε να διασκεδάζουμε φυσικά και τελικά όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για πάρτι, χορούς και αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα”.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!