» Ο κ. Λεμπέσης υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη

Ο κ. Λεμπέσης υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Του Αναστασίου Λεμπέση

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Βαρβάρας

Με τον συνδυασμό “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη και την κοινή διακήρυξη των δύο παρατάξεων “Η δική μας πόλη” και “Συμπαράταξη για τον άνθρωπο και την πόλη”, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του και στο διευρυμένο, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιό του.

Ο Γιώργος Καπλάνης είναι ένας νέος άνθρωπος με παρελθόν, παρόν και μέλλον στην αυτοδιοίκηση, έμπειρος, γνώστης των πραγμάτων του Δήμου μας, ένα έντιμο, καθαρό, δημοκρατικό και συναινετικό πρόσωπο ικανό να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες λειτουργίας του Δήμου, όπως διαμορφώνονται με την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεδομένη να θεωρείται η εκτίμησή μου στους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων για την όποια προσφορά τους στο παρελθόν και στο παρόν αλλά πιστεύω πως ειναι τιμή για το Γιώργο Καπλάνη ότι εκπροσώπησε και κράτησε όρθιο το Δήμο μας στα 10 δύσκολα χρόνια της κρίσης, με τα μεγάλα και χρονοβόρα, ταυτόχρονα, έργα του μετρό και της γέφυρας στη Στ. Σαράφη να πληγώνουν την πόλη.

Ο καθένας μας έχει το δικό του αξιακό κώδικα σε όλα τα ζητήματα αλλά στο νέο πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης απαιτούνται περισσότερο διάλογος, συναινέσεις και συνθέσεις. Γι΄αυτό καλώ κάθε ενεργό πολίτη να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη και να συμμετάσχει στην πορεία ως τις εκλογές με τις ιδέες, παρατηρήσεις και προτάσεις του. Άλλωστε, η ανιδιοτελής προσφορά, η καθαρότητα προθέσεων και η διαφάνεια είναι και πρέπει να είναι το κίνητρο όλων.

Καταλήγοντας παραθέτω το τέλος της κοινής διακήρυξης. “Δεν επιθυμούμε να καταγράψουμε αντιπαλότητες και να συντηρήσουμε αδιέξοδες συγκρούσεις. Με την ενωτική πρακτική, τη διατύπωση κοινού λόγου μέσα από δημοκρατικό διάλογο και την κοινωνική συμμετοχή, διεκδικούμε την ευκαιρία να πραγματώσουμε το κοινό όραμα μιας καλύτερης πόλης και μιας καλύτερης ζωής. ΜΑΖΙ.”

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!