» Τάκης Γιαννόπουλος: “Η ομάδα μας πρέπει να παραμένει σοβαρή”

Τάκης Γιαννόπουλος: “Η ομάδα μας πρέπει να παραμένει σοβαρή”


Ο Τάκης Γιαννόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζει με δηλώσεις του, πως η ΑΠΕ πρέπει να παραμένει σοβαρή μέχρι το τέλος.

Ο προπονητής της, αναφερόμενος στον εκτός έδρας αγώνα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ  με την ομάδα “Νίκη Αλίμου” την Κυριακή 24 Μαρτίου στις τρεις το μεσημέρι δήλωσε:

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σταθώ στην ετήσια χοροεσπερίδα μας την οποία αγκάλιασε τόσο ζεστά ο κόσμος μας. Ήταν μια απόδειξη ότι τώρα που έρχονται τα δύσκολα είμαστε όλοι ακόμα πιο ενωμένοι.

Εχουν καταλάβει άπαντες ότι κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ο κόσμος είναι κοντά μας, η δουλειά μου βλέπει ανταπόκριση αλλά περιμένω στα πολύ δύσκολα ματς που έρχονται ακόμα περισσότερους στο πλευρό μας.

Όσον αφορά στο ματς με τη Νίκη Αλίμου, μπορεί να παίζουμε με μια ομάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά εμείς πρέπει να μην παρασυρθούμε, να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο μας, που φυσικά δεν είναι άλλος από την άνοδο».

πηγή: ΑΠΕ

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!