» Ιστορικό τζάμπολ για ΠΟΛΥΝΙΚΗ και Μπάσκετ στην πόλη μας

Ιστορικό τζάμπολ για ΠΟΛΥΝΙΚΗ και Μπάσκετ στην πόλη μας

Ιστορική βραδιά για την πόλη μας σε αθλητικό επίπεδο, ήταν αυτή της Πέμπτης 21 Μαρτίου, αφού ο “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” βρέθηκε απέναντι στην ομάδα του γειτονικού Δήμου Αιγάλεω, που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, για νοκ άουτ αγώνα στους τέσσερις του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Η ομάδα μας, έδωσε γιορταστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά ομάδα Εθνικής κατηγορίας ήρθε στην πόλη μας για επίσημο παιχνίδι.

Η Αστυνομία γνωρίζοντας τους ένθερμους οπαδούς του Αιγάλεω, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν στο κλειστό, φρόντισε να στείλει μια κλούβα των ΜΑΤ με μία διμοιρία οργάνων να περιφρουρούν τον έξω από το γήπεδο χώρο, ενώ άλλοι αστυνομικοί ήταν εντός του γηπέδου.

Την προσέλευση του κόσμου είχε αντιληφθεί και επαγγελματίας με τα “βρώμικα” και είχε στήσει τις ψησταριές έξω από το κλειστό δίνοντας μια διαφορετική νότα στην όλη κατάσταση.

Πριν τον αγώνα, που παρακολούθησαν οι Δήμαρχοι της πόλης μας και του Αιγάλεω κ.κ. Καπλάνης και Μπίρμπας, βράβεψαν αθλητές του ΑΙΓΑΛΕΩ για την πολύχρονη παρουσία τους στο άθλημα, όπως επίσης και ο Αντιδημαρχος κ. Ντάβιος Θεμιστοκλής.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΝΙΚΗ κ. Γιώργος Γράψας, φρόντισε να λειτουργήσουν όλα “ρολόϊ”. Στην πάνω φωτογραφία μας με τους δύο Δημάρχους και τον βραβευθέντα αθλητή του ΑΙΓΑΛΕΩ Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά τρόπαια και στους διαιτητές του αγώνα.

Παρόντες επίσης στον αγώνα ο υπ. Δήμαρχος κ. Γιάγκας Μιχάλης και υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Αιγάλεω να προηγείται με σκορ 32 – 43.

Το τελικό σκορ του αγώνα  86 – 66, υπέρ της ομάδας του ΑΙΓΑΛΕΩ, αφού η διαφορά δυναμικότητας με τον ΠΟΛΥΝΙΚΗ είναι μεγάλη και η οποία προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Η ήττα πάντως του ΠΟΛΥΝΙΚΗ, δεν μειώνει κατ΄ ελάχιστον, την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, να φτάσει στους τέσσερις της διοργάνωσης.

Μπράβο στη Διοίκηση, τους προπονητές και στους νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται για ένα κοινό σκοπό, ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!