Πιθανότατα την Κυριακή 7 Απριλίου τα εγκαίνια του γηπέδου Beach Volley

Την Κυριακή 7 Απριλίου προγραμματίζονται να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου Beach Volley, που κατασκευάστηκε στο χώρο που κάποτε λειτουργούσε το ένα από τα δύο ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Άλσος “ΕΙΡΗΝΗ”, ενώ ήδη λειτουργεί κανονικά με καθημερινές προπονήσεις αθλητών.

Προγραμματίζεται να παρευρεθεί ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας, αφού προβλέπεται να γίνει φιλικός αγώνας της ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων με μικτή της πόλης μας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, παράγοντες και εκπρόσωποι Αθλητικών φορέων και ομοσπονδιών.

Υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθούν μίνι φιλέδες βόλεϋ στο διπλανό γήπεδο και να γίνουν παιχνίδια μεταξύ μαθητών της πόλης μας.

Το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, ενώ ίσως να έρθει και η Φιλαρμονική των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πάντως ανεξάρτητα από το ποιας κλίμακας και χρόνο θα πάρουν τα εγκαίνια, πρέπει να γίνουν ορισμένες εργασίες και επισκευές στον χώρο.

Ο λόγος για το διπλανό γήπεδο που θα γίνουν ορισμένα χάπενινγκς και οι παιδικοί αγώνες.

Οι μισές σωλήνες που κρατούν την περίφραξη, έχουν κοπεί από τις βάσεις τους από τη σκουριά και είναι επικίνδυνες.

Δεν γνωρίζουμε εάν προλαβαίνει ο Δήμος  για το πέρασμα με χρώμα του δαπέδου του γηπέδου, ενώ δεν πρέπει άλλο να καθυστερήσει το κόψιμο των μπετόβεργων που εξέχουν και είναι επικίνδυνες στο προαύλιο χώρο των γηπέδων και γράφαμε πρόσφατα.

Τέλος πάντων περιμένοντας να δημοσιοποιηθεί το επίσημο πρόγραμμα των εγκαινίων, ο Δήμος ας ξεκινήσει τις επισκευές…