Σαββίδης: Εντολές για καθαριότητα, κλαδέματα, μικροεπισκευές, στην πλατεία Δημοκρατίας

Σε άσκημη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας είναι η πλατεία Δημοκρατίας.

Η πλατεία αυτή που βρίσκεται σε σημείο από το οποίο υπάρχει και συγκοινωνιακό δρομολόγιο, την βλέπουν όλοι οι επιβάτες των λεωφορείων που σταματάει λόγω και της στάσης που υπάρχει σε αυτήν.

Τα παρτέρια γεμάτα σκουπίδια όλων των ειδών και η βρώμα απερίγραπτη.

Γύρω από τους κάδους βρώμα και δυσοσμία. Κατάσταση απερίγραπτη που και ο φωτογραφικός φακός δεν μπορεί να μεταφέρει 100%.

Τα παράπονα πολλά από συμπολίτες μας που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ζουν ανάμεσα στα σκουπίδια.

Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββίδης με προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου μετέβη στην πλατεία και αφού την περπάτησαν και εντόπισαν τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο, έδωσε εντολές για την αποτελεσματική αποκατάστασης της καθαριότητας και της εύρυθμης λειτουργίας της πλατείας, με την αντικατάσταση φθορών σε αυτήν και περιποίηση δένδρων και πρασίνου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πάντως της εγκατάλειψης του χώρου είναι η οδός Βόλου, η οποία είναι ένας από τους δρόμους που περικλείουν την πλατεία και διανοίχτηκε με το γκρέμισμα παραπηγμάτων που υπήρχαν.

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο θέμα σημειώνοντας πως πρέπει να ασφαλτοστρωθεί, αφού ανοίχτηκε, πράγμα που δεν έγινε με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει μεταμορφωθεί σε αδιάβατο αγριότοπο.