ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

Ιστορική στιγμή για τον Πολυνίκη αλλά και τον αθλητισμό της Αγίας Βαρβάρας αποτελεί η συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου της πόλης μας στην φάση των 4 καλύτερων ομάδων του κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Η αναμέτρηση της Πέμπτης 21 Μαρτίου, στις 20.00, αποτελεί ορόσημο για την πορεία του συλλόγου καθώς πέντε μόλις αγωνιστικές περιόδους μετά την πρώτη συμμετοχή του Πολυνίκη σε επίσημο Πρωτάθλημα, την σεζόν 2013-14, ο Πολυνίκης όχι μόνο αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ, αντιμετωπίζοντας τις 14 καλύτερες ομάδες της Αττικής, αλλά έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ όπου θα αντιμετωπίσει το ιστορικό και πανίσχυρο Αιγάλεω.

Ο Πολυνίκης έχει καταφέρει να πετύχει την θαυμαστή πραγματικά πορεία του, που τον έχει φέρει μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Αττικής, βασιζόμενος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε πολύ νεαρά παιδιά, με τον μέσο όρο ηλικίας την φετινή περίοδο να έχει πέσει στα 19 μόλις έτη!

Αξίζει να βρεθούμε όλοι οι φίλαθλοι της πόλης μας την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» για να συμπαρασταθούμε στους νεαρούς αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους αλλά και να ζήσουμε από κοντά τον πιο σημαντικό αγώνα καλαθοσφαίρισης που έχει διεξαχθεί στην Αγία Βαρβάρα.

Στο κλειστό της πόλης μας, πρέπει οι φίλαθλοι της Αγίας Βαρβάρας να είναι περισσότεροι από εκείνους της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ!!!