Παρουσίαση βιβλίου – Οδηγού Επιβίωσης στην Ένωση Κρητών

Την  παρουσίαση ενός ειδικού – ιδιαίτερου βιβλίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συμπολίτες μας στην φιλόξενη έκθεση της Ένωσης Κρητών της πόλης μας τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Το βιβλίο, στην πραγματικότητα “ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ”, δίνει οδηγίες σε εκείνους που για πρώτη φορά απομακρύνονται από το σπίτι τους και στερούνται τη φροντίδα των γονιών τους, κυρίως της μητέρας ή στενών προσώπων που τους φρόντιζαν έως τότε.

Απαντά σε ερωτήματα που δημιουργούν διάφορες πρωτόγνωρες για εκείνους καταστάσεις, από το πως βάζω τάξη στα απαραίτητα, έως τι να τσιμπήσω το βράδυ για να αντιμετωπίσω μια λιγούρα.

Καινοτόμος διασκεδαστικός οδηγός, χρήσιμος κυρίως για φοιτητές και όχι μόνο.

Την παρουσίαση της συγγραφέως κ. Τζέλας Κοκονά, έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών της πόλης μας κ. Παντελής Πρεντάκης, οποίος χρησιμοποίησε τα θερμότερα λόγια για την προσωπικότητα της και τα ενδιαφέροντά της.

Η ίδια η συγγραφέας εξήγησε στους παρευρισκόμενους τους λόγους που την οδήγησαν να γράψει αυτό το πολύτιμο εγχειρίδιο και να αναπτύξει διάλογο με αυτούς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος, ο υπ. Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και συμπολίτες μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση μεταξύ των παρευρεθέντων, συνοδευόμενη από γαμοπίλαφο, Κρητικά κεράσματα και ρακί…

Πληροφορίες για την απόκτηση του Οδηγού Επιβίωσης: στο face book Tζελα Κοκονά The back up mom και στο email: tzekokona@gmail.com