» Εξαιρετική συναυλία από τη χορωδία των Σιδηροδρομικών, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Εξαιρετική συναυλία από τη χορωδία των Σιδηροδρομικών, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Μια ξεχωριστή συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” οι λάτρεις της όμορφης μουσικής. Η χορωδία των Σιδηροδρομικών, πρόσφερε κάτι διαφορετικό ποιοτικό την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Το α΄ μέρος της συναυλίας ήταν αφιερωμένο στην επέτειο της ελληνικής επανάστασης. και το β΄ μέρος στους μεγάλους συνθέτες μας αλλά και στον Ιάκωβο Καμπανέλη.

Παρούσα στην εκδήλωση και η κόρη του ακαδημαϊκού, ποιητή και συγγραφέα που έχει δώσει το όνομα του στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Δήμου μας, που είναι και καθηγήτρια σκηνογραφίας στη σχολή.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε στον πρόεδρο του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών κ. Κολλύρη και στον μαέστρο της χορωδίας από ένα μικρό ενθύμιο συλλεκτικό ψηφιακό δίσκο αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη.

Αρκετός κόσμος, συνδημότες μας παλιοί σιδηροδρομικοί αλλά και φίλοι της πολυμελούς χορωδίας που είναι απ τις παλαιότερες και δημοφιλέστερες της Ελλάδας βρέθηκαν στο θέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” και χάρηκαν μια εξαιρετική μουσική βραδιά.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!