Για την ασφάλεια των πολιτών της Αγίας Βαρβάρας (Γράφει ο συμπολίτης μας κ. Μαυροκουκουλάκης)

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Γιώργο Μαυροκουκουλάκη το παρακάτω κείμενο που αφορά την ασφάλεια στην πόλη μας.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Μαυροκουκουλάκης, είναι ο συμπολίτης μας που με δική του πρωτοβουλία πέρσι έγινε εξόρμηση στο βουνό, κάτω από το αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” και καθαρίστηκε σε μεγάλο σημείο.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ – Προς ΟΛΟΥΣ τους Υποψήφιους και την Δημοτική Αρχή: Μπορείτε να προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ σε κάποιες ενέργειες σχετικά με την εγκληματικότητα που ολοένα αυξάνεται στην Πόλη; (οικίες, καταστήματα, οχήματα, δημόσιοι χώροι)

Ναι, το πρόβλημα είναι γενικότερο, δεν αφορά μόνο την Αγ.Βαρβάρα. Μπορείτε όμως να συμβάλετε ως Δημοτική Αρχή η ως Υποψήφιοι με την όποια «επιρροή» έχετε για την αύξηση της αστυνόμευσης; Κάθε σύγχρονη Πόλη που θέλει να βελτιώνει την ποιότητα ζωής και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών της, πρέπει να προσφέρει στους πολίτες της, πρώτα και πάνω απ΄ όλα, ασφάλεια. Δεν μπορεί να υπάρξει ποιότητα ζωής και οικονομική ανάπτυξη χωρίς έννομη τάξη και εσωτερική ασφάλεια.

Είναι εφικτό να δοθούν οδηγίες για προληπτικά μέτρα στους πολίτες σχετικά με την ασφάλεια; Μπορείτε να τις ανακοινώσετε μέσω του τοπικού τύπου η των social media.

Υπάρχουν μοντέλα άλλων πόλεων που μπορούν να εφαρμοσθούν; Ποια η συμβολή της τεχνολογίας;

Πως μπορούν και οι πολίτες να συμβάλλουν; Για παράδειγμα κάποιες λάμπες στην είσοδο των κατοικιών θα μπορούσαν να παραμένουν ανοικτές τις βραδινές ώρες;

Ως πολίτες αναμένουμε να μάθουμε όχι μόνο τις θέσεις/απόψεις σας, αλλά κυρίως τις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες που μπορείτε να πράξετε!

Με εκτίμηση,
Γιώργος Μαυροκουκουλάκης