Κυριακή 17 Μαρτίου, 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, συνδιοργανώνοντας ένα μεγάλο αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η απήχηση  του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενός αγώνα για όλους στο κέντρο της πόλης, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Χιλιάδες δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού θα συμμετάσχουν στον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας  περιλαμβάνει τέσσερις διαδρομές (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5 χλμ, Αγώνας Δρόμου 3 χλμ, Αγώνας για Παιδιά και ΑΜΕΑ).

9:00΄ π.μ. Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου

9:10΄ π.μ. Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 3 χλμ

9:35΄ π.μ. Εκκίνηση Αγώνα για Παιδιά & Άτομα με Αναπηρία

11:45΄ π.μ. Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019 θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος (μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη).

Από την πόλη μας αρκετοί συμπολίτες μας θα πάρουν μέρος, ενώ και το Παράρτημα της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας θα είναι εκεί, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπου χρειαστεί.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε από την πλατεία Συντάγματος, είναι τραβηγμένη στις 6 το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου, από τον συμπολίτη μας κ. Στέφανο Ματάκη.

Εξ αιτίας του αγώνα θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Αθήνας. Οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των Αστυνομικών και άλλων αρμοδίων για τις μετακινήσεις τους.