Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η Εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ, στο ΚΕΠ Υγείας

Με την παρουσία του Αρχηγού της ΕΔΟΚ κ. Καστρινάκη Παντελή στην κατάμεστη από συμπολίτες μας αίθουσα του ΚΕΠ Υγείας, που αποδείχτηκε μικρή να φιλοξενήσει την εκδήλωση που αφορούσε την Εκπαίδευση Α΄ Βοηθείων και ΚΑΡΠΑ, το Σάββατο 16 Μαρτίου, αποδείχτηκε πως η ΕΔΟΚ και ιδιαίτερα το παράρτημα της πόλης μας, μπορεί να προσφέρει πολλά.

Οι εθελοντές Διασώστες της Αγίας Βαρβάρας οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στα κεντρικά του Πειραιά, από παλαιότερα στελέχη, είναι πλέον έτοιμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους συμπολίτες μας.

Η πετυχημένη εκδήλωση σχεδιάστηκε από το ΚΕΠ Υγείας και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας κ. Αθανασία Μιγδάκη ανοίγοντας την εκδήλωση, εν συντομία αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Κέντρο, κυρίως στην πρόληψη σε θέματα υγείας, δράσεις που έχουν αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες μας.

Έκανε αναφορά στις προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα δράσεις του Φορέα και μετέφερε τον χαιρετισμό του Αντιδημάρχου κ. Λεωτσάκου, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Παρών ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Γιάγκας, η Συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας κ. Πετράκου Τασούλα, υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της ΕΔΟΚ και όπως προαναφέραμε πλήθος συμπολιτών μας.

Μετά το πρώτο δίωρο υπήρξε διάλειμμα, κατά το οποίο υπήρξε μπουφές και αμέσως μετά συνεχίστηκε η Εκπαίδευση.

Η Αρχηγός της ΕΔΟΚ της πόλης μας κ. Βάσω Φίλη και οι υπόλοιποι Εθελοντές Διασώστες του Παραρτήματος Αγίας Βαρβάρας, δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τον Αρχηγό τους κ. Καστρινάκη, για την άψογη παρουσία τους.