Εντός του Μαρτίου τα εγκαίνια του γηπέδου Beach Volley

Μέσα στον Μάρτιο θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου Beach Volley, που είχαν προγραμματιστεί για τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή τους.

Με τις προβλέψεις που υπάρχουν και τον καιρό να ζεσταίνει από την επόμενη εβδομάδα, αυξάνονται οι πιθανότητες για τα εγκαίνια, ενώ ήδη γίνονται προπονήσεις σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα εγκαίνια θα καλεστεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, η Εθνική Ομάδα, παράγοντες του Αθλητισμού και πιθανόν να διεξαχθεί και φιλικός αγώνας επίδειξης.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις στο διπλανό γήπεδο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι ομάδες της πόλης μας, πριν κατασκευαστεί το κλειστό στην οδό Σιπύλου.

Το γήπεδο Beach Volley κατασκευάστηκε σε ένα από τα παλαιά γήπεδα στο κάτω μέρος του Άλσους “ΕΙΡΗΝΗ” και θα το χρησιμοποιεί για έδρα του το Αθλητικό Σωματείο “ΑΡΤΕΜΙΣ” Κορυδαλλού.

Επιπλέον σε αυτό θα διεξάγονται τουρνουά, αγώνες και προπονητές του Σωματείου θα αναλάβουν την προπόνηση των τμημάτων Beach Volley, που θα δημιουργήσει η ΔΗΚΕΑΒ.