Παρουσία Υπουργού, Ολυμπιονικών και εκατοντάδων συμπολιτών μας, αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας δόθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ της Μικτής Αγίας Βαρβάρας (αθλητές από τις ομάδες μπάσκετ της πόλης μας, ΝΙΚΗΦΟΡΟ, ΠΟΛΥΝΙΚΗ και ΟΔΥΣΣΕΑ) και της ομάδας μπάσκετ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σκοπός του φιλικού αγώνα ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Οι συμπολίτες μας στο μέτρο των δυνατοτήτων τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν τσάντες με τρόφιμα κατά την είσοδό τους.

Στην αθλητική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος έδωσε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο της πόλης μας και αντιστρόφως ο κ. Καπλάνης σε εκείνον.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για τη θετική ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου για τον αγώνα, ενώ ο κ. Ρήγας συνεχάρη τον κ. Καπλάνη για την πρωτοβουλία του Δήμου.

Τον κ. Υπουργό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης μας στην είσοδο του Κλειστού γυμναστηρίου, υπό ασθενή βροχή και τον συνόδευσε στο εσωτερικό του.

Δύο ιδιαίτερες παρουσίες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Πρόκειται για τις Ολυμπιονίκες μας Κατερίνα Θάνου (100 μ. και 4Χ100) και της Αθανασίας Τσουμελέκα (βάδην), οι οποίες υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πριν τον αγώνα έγινε επίδειξη από αθλήτρια του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου, η οποία με τις αέρινες και εναέριες φιγούρες της ξεσήκωσε την κερκίδα.

Η αθλητική αυτή βραδιά με το κοινωνικό βάθος και το σκοπό που διοργανώθηκε, έστειλε ένα ακόμα μήνυμα αλληλεγγύης που υπάρχει και είναι έντονο στην πόλη μας, μεταξύ των κατοίκων της.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο αγώνας έληξε με σκορ 77 – 52, υπέρ της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων…

Στην εξέδρα βρέθηκε ο υπ. Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας με συνεργάτες του και υπ. Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του.

Επίσης εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων της πόλης μας έδωσαν το παρόν, όπως επίσης και αθλητές από τα παιδικά τμήματα των ομάδων.

Παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας  κ.κ. Ντάβιος Θεμιστοκλής και Σάββας Σαββίδης.

Στο ημίχρονο του αγώνα οι μικροί αθλητές των ομάδων διαγωνίστηκαν στις ελεύθερες βολές με έπαθλο τη μπλούζα της Εθνικής και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών. Τμήμα από τη Σχολή Χορού εντυπωσίασε τους θεατές.