Καυστικός όσο ποτέ, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, σε τηλεοπτική εκπομπή

Καυστικός όσο ποτέ, κυρίως με τον υπ. Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, χωρίς να τον κατονομάζει ευθέως, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική του συνέντευξη την Τρίτη 12 Μαρτίου ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, στο τηλεοπτικό κανάλι ALERT και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Φανίδη “ΑΥΤΟΔΙΟΚΗΣΗ Live”.

Αναφερόμενος στους απόστρατους που επιστρέφουν να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο, δήλωσε “Το παρελθόν δεν είναι οδηγός μας για το μέλλον”.

Ποιο είναι το όραμα του καθένα εκτός του να βρίζει, να κατηγορεί, να κάνει μηνύσεις, ας μας πουν.

Ο νέος εκλογικός νόμος απαιτεί συναίνεση και εγώ είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πως θα υπάρξει συνεργασία; Να βγουν να το δηλώσουν, όταν καλλιεργούν τέτοιο κλίμα;

Να πάψουν τα παχιά τα λόγια και τα ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ!!!

Οι συνεργάτες μου κι εγώ παλέψαμε τα χρόνια τα δύσκολα με τους συμπολίτες μας και καταφέραμε να κρατήσουμε την πόλη μας όρθια.

Που ήταν αυτοί οι κύριοι όταν εμείς προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά από τη ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ και αλλού.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν κάναμε καμία αύξηση στα Δημοτικά τέλη και δεν καταργήσαμε καμία δομή και αυτό το πετύχαμε με δουλειά και αγάπη για την πόλη μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καπλάνης.

Παρακάτω αναμεταδίδουμε τη συνέντευξη του κ. Δημάρχου:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gAc5ZJyxSMI[/embedyt]