» Συγκέντρωση Λάμπρου Μίχου στο Άλσος Δόξης

Συγκέντρωση Λάμπρου Μίχου στο Άλσος Δόξης

Συγκέντρωση οπαδών του πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο ‘Αλσος Δόξης.

Ο κ. Μίχος επεσήμανε στους παρευρισκόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας από την αδράνεια της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Καπλάνη.

Αναφέρθηκε στο γήπεδο στα Ριμινίτικα που ακόμα δεν είναι έτοιμο. Στο κυκλοφοριακό χάος το οποίο θα ενταθεί με τη λειτουργία του νέου σταθμού ΜΕΤΡΟ στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας, με την έλλειψη θέσεων πάρκινγκ, αλλά και στην κατάληψη των πεζοδρομίων στην κεντρική μας λεωφόρο, από οχήματα, χαλιά, προϊόντα καταστημάτων κλπ.

Έκανε αναφορά στους πυλώνες της ΔΕΗ και στο Νοσοκομείο της πόλης μας που πλέον δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, αλλά και στην έλλειψη οικογενειακών ιατρών και ΤΟΜΥ.

Αναφέρθηκε στην πλημμελή καθαριότητα της πόλης και την ανασφάλεια που βιώνουν οι κάτοικοί της.

Ολοκληρώνοντας κάλεσε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στις 2 Απριλίου, που βρίσκεται παραδίπλα, από την Τράπεζα Πειραιώς στην Ελευθερίου Βενιζέλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τη συγκέντρωση, η παράταξη του κ. Μίχου “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ” μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο τύπου:

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!