Δεν μπορεί να ρυθμιστεί ο Δημοτικός Φωτισμός να ανάβει ταυτόχρονα;

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τον λόγο που σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης μας ο Δημοτικός Φωτισμός δεν λειτουργεί συγχρονισμένος με το σύνολο των φωτιστικών σωμάτων αλλά ανάβει διαφορετικές ώρες από τον υπόλοιπο.

Συχνό φαινόμενο είναι τα φωτιστικά κολονάκια στα σκαλοπάτια τέρμα της οδού Χίου να είναι αναμμένα με τον ήλιο να είναι ψηλά στον ουρανό.

Την περασμένη Τετάρτη 6 Μαρτίου τα φωτιστικά σώματα τέρμα στην οδό Δεληγιάννη ήταν αναμμένα από το τις μεσημβρινές ώρες με αποτέλεσμα να γίνονται μάλιστα σημείο αναφοράς στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε εκεί ο υπ. Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, τα φωτιστικά κολονάκια στον πεζόδρομο του Αιμίλιου Βεάκη αναμμένα κι εκείνα από νωρίς το απόγευμα μιας ηλιόλουστης ημέρας.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Δεν μπορούν να ρυθμιστούν τα φώτα του Δημοτικού φωτισμού να ανάβουν ταυτόχρονα σε όλη την πόλη και όχι η κάθε γειτονιά να έχει τη δική της ώρα;

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε πως στις 31 Μαρτίου που αλλάζει η ώρα ο Δήμος πρέπει να φροντίσει και για την ρύθμιση των χρονοδιακοπτών, για το επόμενο εξάμηνο.