Ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας στους 4 του κυπέλλου ΕΣΚΑ!

Κάνοντας ίσως την καλύτερη του εμφάνιση στην φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πολυνίκης ανέβηκε ένα ακόμη σκαλοπάτι στην μόλις 5 ετών αθλητική ιστορία του αφού προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Σε νοκ άουτ αγώνα απέκλεισε την πρωτοπόρο στην βαθμολογία της Α΄ ΕΣΚΑ ομάδα της Πεύκης.

Οι παίκτες του Πολυνίκη πήραν από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ και πιέζοντας ασφυκτικά τους αντιπάλους πήραν από τα πρώτα λεπτά σημαντική διαφορά στο σκορ, ενώ με υπομονή στην επίθεση κρατούσαν το παιχνίδι στα χέρια τους.

Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Αγίας Βαρβάρας προκρίνεται στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΚΑ και σίγουρα η διάκριση αυτή αποτελεί διαφήμιση για τον αθλητισμό της πόλης μας.

Η πρόκριση της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου στην τετράδα των διεκδικητών του κυπέλλου ΕΣΚΑ αποτελεί μια τεράστια επιτυχία και πιστώνεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδος, τον Ηλία Στρατικόπουλο και τον Θοδωρή Πολίτη, αλλά κυρίως στα παιδιά που συνθέτουν μια ομάδα πρότυπο συμπεριφοράς και αγωνιστικής αυταπάρνησης.

Αντίπαλος του Πολυνίκη στα ημιτελικά θα είναι το ιστορικό Αιγάλεω, απόδειξη πόσο σημαντική είναι η επιτυχία του Πολυνίκη καθώς στον θεσμό του κυπέλλου συμμετέχουν σύλλογοι με ιστορία στο άθλημα.

Η αναμέτρηση στον ημιτελικό με το ιστορικό Αιγάλεω θα είναι για όλους τους φίλους του αθλήματος μια γιορτή, μια μοναδική μπασκετική εμπειρία για τους αθλητές του συλλόγου μας!