Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ήρθε στην πόλη μας επιβεβαιώνοντας την λαοφιλία προς το πρόσωπό του

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συμπολίτης μας Γεράσιμος Γιακουμάτος το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου, επισκέφτηκε την πόλη μας.

Πρώτη στάση στο Δημοτικό κατάστημα και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Καπλάνη, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

Ενημερώθηκε σε θέματα που τρέχουν, αν και ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα πάντα σχεδόν και συμφώνησε με τον κ. Καπλάνη για κινήσεις και έργα που πρέπει να γίνουν στη πόλη μας, όπως στη ΒΙΟΧΡΩΜ, στα ΝΤΑΜΑΡΙΑ, για την επιδίωξη του Δήμου για τη λειτουργία Γηροκομείου κ.ά.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό τμήμα της πόλης μας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και τον συμπολίτη μας κ. Λεωνίδα Παπανδρέου.

Η εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης μας και η αμεσότητα με τους συμπολίτες μας ήταν χαρακτηριστική της λαοφίλιας προς το πρόσωπό του.

Πάντως δεν έλειψαν και οι πολιτικές συζητήσεις και ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν την πόλη μας.

Ομάδα Νεοδημοκρατών τον πλησίασε έξω από τη Δημαρχία και του εξέφρασε την αντίθεσή της, σχετικά με την απόφαση της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει τον κ. Λάμπρο Μίχο για το Δημαρχιακό Αξίωμα.

Ο κ. Γιακουμάτος επανέλαβε, πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο σε κανένα Δήμο και πως τη δήλωσή του αυτή την έχει δημοσιεύσει η εφημερίδα “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, η οποία είναι η εγκυρότερη στην Αγία Βαρβάρα, στο παρελθόν αρκετές φορές.

Μετά την περιοδεία του ο κ. Γιακουμάτος με συντροφιά φίλων κατέληξαν στο καφενείο του π. Προέδρου της Τοπικής της Ν.Δ. κ. Ζιάκου για συνέχιση της κουβέντας τους επί των πολιτικών θεμάτων της επικαιρότητας.

Σημειώνουμε πως ο Πρόεδρος της Τ. Ο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζερβάκης, δεν συνόδεψε τον κ. Γιακουμάτο, όπως έκανε εχθές με τον κ. Βαρβιτσιώτη κατά τη δική του επίσκεψη στο Δήμο μας. Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως ο κ. Ζερβάκης είχε προαναγγείλει την  στάση του, με δήλωσή του στην εφημερίδα μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Γιακουμάτου στην πόλη μας, λάβαμε από το πολιτικό του Γραφείο, το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

“Με πολύ μεγάλη συγκίνηση βρέθηκα σήμερα το πρωί στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα!

Επισκέφτηκα το Δημαρχείο της πόλης και συνομίλησα με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη και τους Δημοτικούς Συμβούλους και ενημερώθηκα για τα προβλήματα της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκα το πολύπαθο Αστυνομικό Τμήμα όπου ενημερώθηκα για τα κρούσματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή.

Τέλος περπάτησα στην Τοπική Αγορά όπου και συνομίλησα με ντόπιους καταστηματάρχες για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους!

Τους ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή!

Γεράσιμος Γιακουματος”