Ο κακός χαμός, εξαιτίας Μίχου, στους Νεοδημοκράτες της πόλης μας

 

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε , στο γραφείο του Δημάρχου κ. Καπλάνη την Πέμπτη 7 Μαρτίου κατά την επίσκεψη του Βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Βαρβιτσιώτη.

Σε σχόλιο υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού του Δημάρχου προς τον κ. Βαρβιτσιώτη, πως κακώς η Τ.Ο. της Ν.Δ. ανακοίνωσε πως στηρίζει υπ. Δήμαρχο, κόντρα στην επίσημη γραμμή της Ν.Δ. πως δεν θα ανακοινώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο, με την Δημοτική Σύμβουλο κ. Σοφία Κοσμίδου να συμφωνεί με αυτόν, αλλά και με άλλη οπαδό του κόμματος που ήταν παρούσα να συνηγορεί,  η αντίδραση του Προέδρου της Τ.Ο. της Ν.Δ. κ. Ζερβάκη ήταν έντονη, αφού όπως υποστηρίζετε και από τρίτους,  απευθυνόμενους τους είπε “σύντομα θα πάρετε την απάντησή σας”.

Το θέμα δεν έμεινε σε λεκτικό επίπεδο, αφού υπήρξε επαφή μεταξύ Κοσμίδου και Ζερβάκη, σε οριακό σημείο.

Όλα αυτά έγιναν παρουσία του Δημάρχου και του κ. Βαρβιτσιώτη οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμηχανία τα τεκταινόμενα μπροστά τους.

Το θέμα είναι πως τα μέλη της Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην πόλη μας έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα και αυτό έχει να κάνει με την επιλογή της να στηρίξει τον κ. Λάμπρο Μίχο για Δήμαρχο.

Η μία πλευρά ισχυρίζεται πως κακώς και εν αγνοία τους η Τ.Ο. ανακοίνωσε στήριξη στον κ. Μίχο και ο κ. Ζερβάκης με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας υποστηρίζει πως ο κύριος που έβαλε το θέμα, του είναι άγνωστος και πως δεν υπήρχε ανταπόκριση από τους Νεοδημοκράτες στα καλέσματα της Τοπικής Οργάνωσης να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες.

Είναι πλέον καθαρό πως άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και τα μποφόρ που έρχονται θα είναι ισχυρά, με θύμα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ζερβάκης δήλωσε στην εφημερίδα μας πως την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί πως θα επισκεφτεί την πόλη μας ο βουλευτής κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, δεν θα τον συνοδεύσει, ούτε στη Δημαρχία, ούτε όπου αλλού θα πάει.