Συγκέντρωση Μίχου, υπό τη σκιά του “ΠΑΝΘΕΟΝ” – Δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε ερώτημα της εφημερίδας μας

Στο τέρμα της οδού Δεληγιάννη, κάτω από το παλιό Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” ο υπ. Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος πραγματοποίησε συγκέντρωση των οπαδών του την Τετάρτη 6 Μαρτίου και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμά του, εφ΄όσον εκλεγεί Δήμαρχος στην πόλη μας.

Επικεντρώθηκε στους πυλώνες της ΔΕΗ που πρέπει να απομακρυνθούν, στην κακή συγκοινωνία που υπάρχει και δεν εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της πόλης μας και ιδιαίτερα εκείνοι που κατοικούν στην πάνω Αγία Βαρβάρα, όπως επίσης και στην κλειστή αδικαιλογήτως γέφυρα της Στέφανου Σαράφη επί μία τετραετία και πλέον.

Έκανε αναφορά στον Δήμαρχο κ. Καπλάνη που συνεχώς φωτογραφίζεται στα σχολεία, στο έργο του ΜΕΤΡΟ και σε σημεία με λουλούδια, που δεν υπάρχουν όμως στην πόλη μας, καλώντας υπάλληλο του Δήμου με το μικρό της μάλιστα όνομα, που ήταν παρούσα να το επιβεβαιώσει (τουλάχιστον ανορθόδοξο!!!).

Έκανε αναφορά στην έλλειψη οικογενειακών Ιατρών που δεν υπάρχουν στην πόλη μας, ούτε ΤΟΜΥ και θεώρησε υπεύθυνη τη σημερινή Δημοτική Αρχή για αυτό, όπως και για τη μη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Υποσχέθηκε πως το Δημοτικό Αναψυκτήριο θα επαναλειτουργήσει, ενώ αναφερόμενος στην περιοχή δήλωσε πως θα μπει τέλος στην αναρχία και την ανασφάλεια που αισθάνονται οι κάτοικοι.

Υπενθύμισε πως ήταν η πόλη μας επί θητείας του και πως είναι σήμερα, δεσμευόμενος πως με την επιστροφή του όλα θα ξαναμπούν στο σωστό ρυθμό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αποφασιστικότητα που τον διακρίνει και ζήτησε να ψηφιστεί ο συνδυασμός του με ποσοστό τέτοιο που θα του επιτρέψει να έχει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μην είναι έρμαιος του κάθε απίθανου όταν θα χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της πόλης μας.

Απέφυγε όμως να απαντήσει στο ερώτημα της εφημερίδας μας σχετικά με ποιόν υπ. Περιφερειάρχη υποστηρίζει.

Μάλιστα την ώρα που ο κ. Βαμβακόπουλος έθετε το ερώτημα, ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες παρενέβησαν με σκοπό να τον διακόψουν φωνάζοντας “πως δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα”. Ο κ. Βαμβακόπουλος απέναντι σε αυτήν την αντιμετώπιση, παρέδωσε το μικρόφωνο με σκοπό  να μην ολοκληρώσει το ερώτημα, αλλά με την παρέμβαση του κ. Μιχου, του επετράπη να ολοκληρώσει την ερώτησή του.

Ο κ. Μίχος δήλωσε πως ο κ. Βαμβακόπουλος είναι γνωστός για τα ερεθιστικά ερωτήματά του.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα μας του έθεσε το εξής ερώτημα: “Η Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που σας στηρίζει, εσάς παλαιό Βουλευτή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, εκτιμώντας πως είστε ο καταλληλότερος Δήμαρχος, υποστηρίζει τον κ. Πατούλη για Περιφερειάρχη, εσείς κ. Μίχο ποιόν υπ. Περιφερειάρχη υποστηρίζεται”;

Ο κ. Μίχος απαντώντας δήλωσε πως τον τιμά η απόφαση της Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να τον στηρίξει, έκανε αναφορά στο παρελθόν του, που δε δίστασε να έρθει σε σύγκρουση, όντως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με τον τότε Πρωθυπουργό κ. Σημίτη και το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον, προασπίζοντας τα συμφέροντα της πόλης μας και των κατοίκων της. Θα με βρει απέναντί του όποιος και αν είναι Περιφερειάρχης, εάν λειτουργήσει ενάντια στα συμφέροντα της πόλης μας, δήλωσε.

Απέφυγε όμως να απαντήσει στην ουσία του ερωτήματός μας, που ήταν ποιόν υπ. Περιφερειάρχη υποστηρίζει.

Η συγκέντρωση διήρκεσε περί των 90΄και λόγω του σκότους στο σημείο, οι συγκεντρωθέντες αποχώρησαν σύντομα.

Πάντως κάτι που σχολιάστηκε  ήταν το γεγονός πως τα φώτα του Δημοτικού Φωτισμού ήταν αναμμένα στην οδό Δεληγιάννη από νωρίς το απόγευμα…

Τέλος ανακοινώθηκε στην συγκέντρωση, πως την Τρίτη 2 Απριλίου θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού του Κέντρου, δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, ενώ θα προηγηθεί συγκέντρωση κατοίκων στο Άλσος Δόξης.