Έφοδος της Αστυνομίας σε αποθήκη – Κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα

Στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (28 Ιουλίου) το πρωί από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, σε αποθήκη στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η Αστυνομία έκλεισε την Βενιζέλου από το ύψος της οδού Επτανήσου και με το γερανό της τροχαίας απομάκρυνε από την Βενιζέλου όσα οχήματα ήταν παρκαρισμένα μεταξύ των οδών Κρήτης και Αθανασίου Διάκου.

Άνδρες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν στις κάθετες οδούς από Καραολή προς την πλατεία Αγίας Ελεούσας.

Όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, οι ιδιοκτήτες της αποθήκης εισήγαγαν από ασιατικές χώρες ρολόγια, αρώματα και άλλα προϊόντα απομιμήσεις γνωστών εταιρειών τα οποία και διέθεταν στη συνέχεια σε εμπόρους για μεταπώληση.

Από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στο κατάστημα – αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.000 ρολόγια, 3.581 συσκευασίες με αρώματα, 1.223 ζευγάρια γυαλιών ηλίου, 367 ατζέντες, πορτοφόλια, τσάντες, πένες, καθώς και 325 κοσμήματα.

Για την υπόθεση συνελήφθει ένας 20χρονος Έλληνας, ενώ αναζητούνται ακόμα ένας 42χρονος Έλληνας και δύο Πακιστανοί συνεργάτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας, της απάτης, της παράβασης της νομοθεσίας περί σημάτων, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, του αθέμιτου ανταγωνισμού κ.ά..

Η πάνω φωτογραφία μας είναι από το φόρτωμα δεκάδων χαρτοκιβωτίων με τα προϊόντα που κατασχέθηκαν.

Με τους κάδους απορριμμάτων η αστυνομία έκλεισε την Βενιζέλου στην συμβολή με την οδό Επτανήσου

Άνδρες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την οδό Κρήτης στη συμβολή με την Βενιζέλου