Με επιτυχία η συνεστίαση του Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία

Συνεστίαση για την ενίσχυση του Ενοριακού του έργου, πραγματοποίησε ο Ι. Ναός του Προφήτη Ηλία, την Κυριακή 3 Μαρτίου, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Η αίθουσα κατάμεστη από συμπολίτες μας οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο που συντελείται, πέρασαν όμορφα σε ένα ξεχωριστά ιδιαίτερο περιβάλλον.

Το φαγητό καλό και το κρασάκι εύγευστο βοήθησαν στην καλή ατμόσφαιρα και στην ανάδειξη των χορευτικών ικανοτήτων όσων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με ιδιαίτερο κέφι.

Στην έναρξη της συνεστίασης ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος απευθυνόμενος στους συνδαιτυμόνες τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την συμπαράστασή τους στο έργο που επιτελείται από τον Ι. Ναό.

Η παρουσία των δεκάδων συμπολιτών μας άλλωστε στη συνεστίαση απέδειξε πως ο κόσμος αναγνωρίζει αυτό το έργο και οι πιστοί αισθάνονται  ικανοποιημένοι από την προσφορά του Ναού τόσο σε πνευματικό επίπεδο, όσο και σε βοήθεια που προσφέρει με τρόφιμα ή ακόμα και με χρήματα στους ασθενείς οικονομικά Ενορίτες.

Πρόσφατα μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από τις στήλες μας να αναδείξουμε το έργο που γίνεται στον Ενοριακό Ναό της πόλης μας, το οποίο χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας.