“Άντεξε” ο “Ομαλός” από τον ετήσιο χορό της Ένωσης Κρητών της πόλης μας…

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου η Ένωση Κρητών της πόλης  μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της στο κέντρο “Ομαλός”.

Για μια ακόμα φορά ο πονοκέφαλος του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Παντελή Πρεντάκη και των μελών του ήταν πως και που θα χωρέσουν τον κόσμο, που εξάντλησε μέχρι και της τελευταίας των προσκλήσεων και έπρεπε από ένα σημείο και μετά να δηλώνουν αδυναμία εξυπηρέτησης των φίλων και μελών της Ένωσης για να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Αυτό ήταν το μοναδικό σημείο που στεναχώρησε τους διοργανωτές, γιατί τα υπόλοιπα λειτούργησαν ρολόϊ.

Κατά τα λοιπά, κέφι, συμμετοχή, συντροφικότητα, χορός, τραγούδια, αστεία και καλή παρέα ήταν το ρεζουμέ της μάζωξης.

Ο Πρόεδρος Πρεντάκης σε σύντομο χαιρετισμό του και θέλοντας να τονίσει τη σημασία της λέξης “ΕΝΩΣΗ”, απευθύνθηκε στον ενικό προς τους επισήμους κυρίως, αποκαλώντας τους με τα μικρά τους ονόματα και κοιτώντας τους κατάματα, τους κάλεσε να συμβάλλουν για το καλό της πόλης μας ενωμένοι.

Γιώργο (Καπλάνη), Νίκη (Σιαραμπή), Μιχάλη (Γιάγκα) κ.ά., μονοιασμένοι για το καλό της πόλης βοηθήστε, μπορείτε, απαιτείται…

Και μετά δοκιμάστηκε η αντοχή των μπετών, η ποιότητα του σκυροδέματος που είναι κατασκευασμένο το κέντρο και οι αντισεισμικές αντοχές του, από τον ατέλειωτο χορό, τα πηδήματα και τα χτυπήματα στην πίστα από μαυροπουκαμισάδες και μη…

Συγχαρητήρια σε ολόκληρο το Δ.Σ. του Συλλόγου και τους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι συνέβαλλαν για την επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης του Φορέα των  Κρητών της πόλης μας.

Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων διακρίναμε τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη, τους Αντιδημάρχους Ντάβιο και Σαββίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γιάγκα, Σιαραμπή, Σιούτη, Κοσμίδου, Βόσσο, Ανίσσα.

Τους υπ. Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου. Τη Συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας κ. Πετράκου και του ΚΙΝΑΛ κ. Παπαδάκου

Επίσης ο π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας και υποψήφιος στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό της κ. Ρένας Δούρου, κ. Κώστας Σαρόπουλος, ήταν παρών και απέσπασε τις ευχές όλων για επιτυχία στο νέο στίβο, που επέλεξε να δοκιμαστεί.