Από Ιούνιο το μετρό σε Αγία Βαρβάρα – Ξεκινάνε τα έργα διαμόρφωσης της πλατείας – Ξηλώνεται ο γερανός!!!

Δύο μέρες μετά την δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Ψάλτη, μετά από παράκληση του υπεύθυνου της εφημερίδας μας κ. Πάρι Βαμβακόπουλου, να τεθεί σχετικό ερώτημα, και η δέσμευση του, ότι οι Σταθμοί ΜΕΤΡΟ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΝΙΚΑΙΑΣ θα λειτουργήσουν έως τα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου, υπήρξε νέα ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, αυτήν τη φορά, καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα:

Μέχρι τη Νίκαια θα φθάνει τον Ιούνιο η γραμμή 3 του Μετρό καθώς ολοκληρώνονται οι τρεις σταθμοί της επέκτασης προς Πειραιά, στην Αγία Βαρβάρα, στον Κορυδαλλό και στη Νίκαια.

Αυτό έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι το υπόλοιπο τμήμα της επέκτασης μέχρι το Δημοτικό θέατρο Πειραιά θα παραδοθεί περίπου σε δυο χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως υπήρξε δημοσίευμα, σε διαδικτυακή σελίδα, μέσω του οποίου άφηνε να εννοηθεί πως φάνταζε αδύνατον η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, να προλάβει τις ημερομηνίες.

Οι δηλώσεις όμως των δύο Στελεχών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι όμως μόνο οι δηλώσεις που έγιναν σε  REAL FM και ΑΠΕ-ΜΠΕ, η είδηση είναι πως την επόμενη εβδομάδα, ξηλώνεται ο τεράστιος γερανός από τη πλατεία Αγίας Ελεούσας, ο οποίος τα τελευταία έξη χρόνια κυριαρχεί σαν εικόνα και είναι ορατός από όλα τα σημεία της πόλης μας.

Ήδη πίσω από το μεταλλικό παραπέτασμα που περικλείει το εργοτάξιο του Σταθμού, γίνονται εργασίες (καλουπώματα κ.α.) για την κατασκευή των παρτεριών επί της πλατείας.

Σύντομα θα ξεκινήσει η διαμόρφωση της πλατείας και η ολοκλήρωση του σταθμού.

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία κατά την πάροδο αυτών των ετών.