Καπλάνης: “Η απόφαση συνεργασίας με Γεωργιαννάκη, δεν είναι ευκαιριακή”

Έκπληξη προκάλεσε εχθές, σε αρκετούς συμπολίτες μας, η δημοσίευση από την εφημερίδα μας, της ανακοίνωσης συνεργασίας του συνδυασμού  του Δημάρχου κ. Καπλάνη,  με το συνδυασμό του κ. Γεωργιαννάκη, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Μάλιστα η προσπάθεια για  διεύρυνση της συνεργασίας του κ. Καπλάνη και με άλλους φορείς δεν έχει ολοκληρωθεί απ΄ότι γνωρίζουμε.

Συνομιλήσαμε σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες από την ανακοίνωση, με το  Δημάρχο  κ. Καπλάνη, σχετικά με την απόφαση αυτή.

Ο κ. Καπλάνης, υποστήριξε στη σύντομη κουβέντα μας, πως  στην πολιτική του πορεία συνεργάστηκε με άτομα απ΄όλο το φάσμα του δημοκρατικού πολιτικού χάρτη και  τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και σε αυτές τις εκλογές.

Από τη συζήτηση με τον κ. Καπλάνη, αποκομίσαμε πως η απόφαση συνεργασίας με το συνδυασμό του κ. Γεωργιαννάκη, ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων με τα στελέχη του, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία τους συναινούν σε αυτήν την κίνηση.

Δεν πρόκειται για μια ευκαιριακή απόφαση, αλλά είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς και ειλικρινούς συνεργασίας σε πολλά επίπεδα, με άτομα που προέρχονται από την παράταξη και τον πολιτικό χώρο του κ. Γεωργιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ), κατά την τρέχουσα Αυτοδιοικητική περίοδο και ήρθε σαν φυσιολογική ωρίμανση της κοινής τους προσπάθειας, όλα αυτά τα χρόνια.