Θ. Παπαδόπουλος (Διευθ. Σύμβουλος ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ): “Τον Ιούνιο λειτουργεί ο Σταθμός στην Αγία Βαρβάρα”

Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας MyOTA.gr, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου που αφορούσε την παράδοση και λειτουργία των τριών σταθμών του ΜΕΤΡΟ (ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΝΙΚΑΙΑ) και που σύμφωνα με αυτό, είναι δύσκολο να παραδοθούν τον Ιούνιο του 2019, όπως έχει ανακοινωθεί από τον υπ. Μεταφορών κ. Σπρίτζη και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ήταν προσκεκλημένος σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του REAL FM, με οικοδεσπότη τον διακεκριμένο δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Ψάλτη, για θέμα του ΜΕΤΡΟ σχετικά με το πάρκινγκ στην Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Πάρις Βαμβακόπουλος, υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας, ζήτησε από τον κ. Γιώργο Ψάλτη να μεταφέρει το ερώτημα δεκάδων συμπολιτών μας, που είχαν αναστατωθεί από την ανάρτηση περί αναβολής εγκαινίων των σταθμών, στον κ. Παπαδόπουλο, σχετικά με την παράδοση ή όχι των τριών παραπάνω σταθμών μέσα στις ημερομηνίες που έχουν εξαγγελθεί.

Ο συνάδελφος κ. Ψάλτης όντως το μετέφερε και ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως οι τρεις σταθμοί θα δοθούν σε λειτουργία προς τα τέλη του Ιουνίου του 2019.

Η απάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, ο οποίος εμφανίζεται στη φωτογραφία μας με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη, ηρέμησε τους ανησυχούντες επί του θέματος και τους συμπολίτες μας που ανυπομονούν να χρησιμοποιούν πλέον το ΜΕΤΡΟ από το σταθμό της πόλης μας, αφού άκουσαν ζωντανά την απάντηση του κ. Παπαδόπουλου και την καταγράφουμε κι εμείς για τους αναγνώστες μας…