Μήνυμα του Αντιδημάρχου κ. Λεωτσάκου, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Με ευκαιρία την Παγκόσμια ημέρα (15 Φεβρουαρίου) κατά του Παιδικού Καρκίνου, ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Αντρέας Λεωτσάκος, αναφέρει σε μήνυμά του:

“Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου σήμερα. Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο νοσούν από καρκίνο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στη χώρα μας περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία.

Το αισιόδοξο όμως μήνυμα είναι ότι οκτώ στα δέκα παιδιά που εμφανίζουν σήμερα λευχαιμία θεραπεύονται. Για αυτό στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας δημιουργήσαμε το Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ένα χώρο υποδοχής για τους δημότες μας όπου μπορούν να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών δίνοντας ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας.

Αντρέας Λεωτσάκος”

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας υπενθυμίζει:

Στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας πρόσφατα δημιουργήσαμε Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ένα χώρο υποδοχής για τους δημότες μας όπου μπορούν να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες δίνοντας ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας.