Έντονη αντίδραση Τσεκούρα σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Δικαιοσύνη”

Την έντονη αντίδραση του κ. Θανάση Τσεκούρα προκάλεσε σχόλιο για εκείνον  (όπως υποστηρίζει ο συμπολίτης μας), που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δικαιοσύνη” στο τελευταίο φύλλο της.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ανάρτησε κείμενο σχετικά με το δημοσίευμα συνοδευόμενο με την απεικόνισή του, το οποίο μας ζήτησε να αναδημοσιεύσουμε.

Δεν θα πάρουμε θέση επί του δημοσιεύματος, διότι δεν γνωρίζουμε τι εννοεί ο συντάκτης του, με όσα υποστηρίζει και καταγράφει σε αυτό.

Πάντως ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην πόλη μας, με αφορμή τις εκλογές που έρχονται, πράγμα που είχαμε χρόνια να δούμε και να βιώσουμε.

Δεν θέλουμε να γράψουμε την άποψή μας και τις υποψίες μας, για τους τυχόν λόγους ή πρόσωπα  τα οποία προκαλούν αυτήν την ηλεκτρισμένη κατάσταση, αλλά εάν συνεχιστεί αυτό το χάλι, γιατί περί χάλι πρόκειται,  δεν θα έχει καλά αποτελέσματα για την πόλη μας και τους κατοίκους της.

Εάν ορισμένοι οξύνουν την κατάσταση επίτηδες, με στόχο την εξουσία, μάλλον πρέπει να τους στείλουμε στον “αγύριστο”…

Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να δηλητηριάσουν τις σχέσεις μεταξύ των κατοίκων αυτής της πόλης.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΕΜΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ — ΓΡΑΦΗ

ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ;

ΠΟΤΕ ΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;

ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ…ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ;

ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

Τσεκούρας Αθανάσιος