» Από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, Σχολικός Τροχονόμος στα Δημοτικά Σχολεία

Από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, Σχολικός Τροχονόμος στα Δημοτικά Σχολεία

Σχεδόν όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου θα διαθέτουν Σχολικό Τροχονόμο για την ασφάλεια των μαθητών τους.

Μόνο το 1ο Δημοτικό Σχολείο δεν  έχει προς το παρόν.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, οι Σχολικοί Τροχονόμοι συναντήθηκαν με στελέχη της Τροχαίας και ενημερώθηκαν σχετικά με τα καθήκοντά τους.

Παρακάτω δημοσιεύουμε κείμενο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου σχετικά με την ενημέρωση που έγινε στο χώρο του Σχολείου τους:

“Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε, πως από αύριο θα έχουμε σχολικό τροχονόμο.

Ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο κύριο Ντάβιο,την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κυρία Πετράκου και όλη την α/βαθμια σχολική Επιτροπή που ενέκριναν το αίτημά μας.

Να είστε σίγουροι, πως τα παιδιά μας και οι γονείς, θα σας ευχαριστούν, που θα προσέρχονται στο σχολείο με την ασφάλεια που επιβάλλεται!!!

Σήμερα, δύο αξιωματικοί της τροχαίας, κατόπιν συνεννοήσεως με την διευθύντρια κυρία Μπουλά, συνάντησαν τους σχολικούς τροχονόμους της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, στο σχολείο μας.

Τους εκπαίδευσαν και τους εξήγησαν τον Νόμο, που βάση αυτού, θα μπορούνε να κάνουν το καθήκον τους έξω από το σχολείο…

Σ.Γ.Κ του 5ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας”

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!