Συμπολίτης μας: “Η Αλήθεια ενοχλεί τον Κο Μίχο και το “περιβάλλον” του απειλεί”!!!

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Μιχάλη Πλαστήρα, την παρακάτω επιστολή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και την δημοσιεύουμε ως έχει.

Ο κ. Πλαστήρας κάνει λόγο για απειλητικό μήνυμα που έλαβε από σύζυγο υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου, με το συνδυασμό του κ. Μίχου, μέσω διαδικτύου.

Επίσης στην επιστολή του αναφέρει πως ανάλογα μηνύματα έχουν λάβει και άλλοι συμπολίτες μας.

Ο κ. Πλαστήρας την επιστολή του συνοδεύει και με ανάλογο εικονογραφημένο υλικό.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ

“Η Αλήθεια ενοχλεί τον Κο Μίχο και το “περιβάλλον” του απειλεί!!

Δημοσίευσα προχθές δημόσια στο διαδίκτυο, τον τελευταίο ισολογισμό της θητείας του κ. Μίχου και του κ. Καπλάνη, καθώς επίσης και δημοσιεύματα που περιείχαν στοιχεία, από το υπουργείο εσωτερικών που κατέγραφαν το χρέος του δήμου Αγίας Βαρβάρας (αλλά και άλλων δήμων) και τον χαρακτήριζαν υπερχρεωμένο!

Ο κ. Μίχος σχολιάζοντας στο χρονολόγιο μου, διατύπωσε την ενόχληση και την δυσαρέσκειά του, δίνοντας δικής του έμπνευσης ερμηνεία για τα στοιχεία, χωρίς όμως να παραθέσει άλλα στοιχεία ή αποδείξεις!

Άλλωστε πως θα μπορούσε να το κάνει, αφού έτσι κι αλλιώς, τα στοιχεία που παραθέτω είναι αδιάψευστα και δημοσιευμένα από τον ίδιο τον κ. Μίχο!

 

Τα επίσημα και δημοσιευμένα στοιχεία τυγχάνει να μην εξυπηρετούν τα σχέδια τους για την παραπλάνηση των δημοτών.

Αποτέλεσμα, εκτός από την ενόχληση και δυσαρέσκεια του κ. Μίχου, να προχωρήσει ακόμα περισσότερο ο Γιάννης Λάτσης, (σύζυγος υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης του κ. Μίχου) και να με απειλήσει στέλνοντάς μου μήνυμα …. “Ήρθε η ώρα σου”!.

Η αλήθεια είναι πικρή.  Η αλήθεια πονάει!

Νόμιζε ότι δε το πήρα χαμπάρι!  Τα παθήματα δε σας γίνονται μάθημα!

Επειδή έκανε την ανάρτηση στις 23:36 και προσέτρεξε να την κατεβάσει άρον-άρον το χάραμα, πίστευε ότι δεν το αντιλήφθηκα!

“Ο θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη”!

Παρόμοια δείγματα συμπεριφοράς επέδειξε και σε άλλους συμπολίτες μας με ύβρεις, χαρακτηρισμούς και απειλές όπως με τη φράση “μαζί σου θα ασχοληθεί σε δυόμισι μήνες” 

Αντιλαμβάνεστε φυσικά ποιον εννοεί…

Η πολιτική αντιπαράθεση έχει εκτροχιαστεί από το “περιβάλλον” του κ. Μίχου!

Ο τόπος καταγωγής μου, των ελεύθερων πολιορκημένων της Ιεράς πόλεως του Μεσολογγίου με δίδαξε να μην σωπαίνω στο άδικο και να μην φοβάμαι τίποτα!

Οι αναγνώστες αυτής της επιστολής, καθίστανται αυτομάτως μάρτυρές μου!

Οποιαδήποτε απειλή δεν περνάει!

Η αλήθεια στο τέλος πάντα νικάει!

Μιχάλης Πλαστήρας”

Σημ. “Π”: Η εφημερίδα μας φυσικά είναι ανοικτή να φιλοξενήσει τις απόψεις του κ. Λάτση.