Ο Βουλευτής Στάθης Παναγούλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη στη Δημαρχία

Το Δημαρχείο της πόλης μας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου, ο επί σειρά τετραετιών Βουλευτής της Β΄Αθήνας κ. Στάθης Παναγούλης.

Ο κ. Παναγούλης παλαιός γνώριμος της πόλης μας, την οποία ξεκίνησε να επισκέπτεται και να ενδιαφέρεται για τη λύση των προβλημάτων της από τη δεκαετία του ΄80, πρωτοεμφανίστηκε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, όταν τότε φιλοξενείτο η αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της σημερινής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και προσπάθησε μέσω της Βουλής να προωθήσει ιδιαίτερα το καυτό τότε κτιριακό πρόβλημα των Σχολείων και άλλων θεμάτων που απασχολούσαν την Αγία Βαρβάρα.

Ο κ. Παναγούλης τον οποίον υποδέχτηκε ο κ. Καπλάνης στον προθάλαμο του γραφείου του, αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τον νέο εκλογικό νόμο, τα υπέρ και τα κατά του με τον κ. Δήμαρχο.

Επίσης ενημερώθηκε για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσής τους, παρ΄ότι στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, αλλά στη Β΄ Πειραιώς.

Ο κ. Βουλευτής δώρισε στο Δήμαρχο δύο αντίτυπα του βιβλίου “Αλέκος Παναγούλης, το αίμα της Ελλάδας” με ιδιόχειρη αφιέρωση.

Το ένα εξ αυτών κράτησε ο κ. Καπλάνης και το δεύτερο, το παρέδωσε στην κ. Γούναρη για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.