Κοπή πίτας και ετήσιος χορός με επιτυχία από τους Ηπειρώτες της πόλης μας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του σε κοσμική αίθουσα εκδηλώσεων στο Χαϊδάρι.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας Ηπειρωτών μεγάλη στο κάλεσμα του Συλλόγου, ο οποίος με επικεφαλής την Πρόεδρο του κ. Νίκη Σιαραμπή και τα Μέλη του Δ.Σ., ήταν ευγενέστατοι οικοδεσπότες, φροντίζοντας να περάσουν όλοι όμορφα και σε αυτή την εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”.

Την παρουσία τους στο χορό έκαναν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κολιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σαββίδης και Λεωτσάκος.

Ο υπ. Δήμαρχος κ. Γιάγκας με στελέχη της παράταξής του και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας κ.κ. Κοσμίδου, Σιούτη, Ανίσσας.

Επίσης την παρουσία τους έκαναν αισθητή εκπρόσωποι από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία και άλλους Ηπειρώτικους Συλλόγους της Περιφέρειας.

Από Βουλευτές παρόντες οι κ.κ Γιακουμάτος και Βαρβιτσιώτης της Ν.Δ. και οι πολιτευτές κ.κ. Καρχιμάκης και Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛ.

Την παρουσία της δήλωσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας με την Γραμματέα της Τοπικής κ. Πετράκου, επικεφαλής αυτής.

Παρούσα και αντιπροσωπεία από την Ένωση Κρητών της πόλης μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”.

Η ορχήστρα των Ηπειρωτών Καλλιτεχνών με το κλαρίνο και τα Ηπειρώτικα τραγούδια της ξεσήκωσε τους παρευρεθέντες οι οποίοι δεν άφησαν ούτε λεπτό την πίστα κενή.