Η κ. Μυγδάκη υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας, παρουσιάζει τις δημιουργίες της, από ασήμι

Ένα οικείο πρόσωπο σε όσους επισκέπτονται το ΚΕΠ Υγείας της πόλης μας, παρακολουθούν εκδηλώσεις σε αυτό και άλλες δραστηριότητες, είναι η κ. Αθανασία Μυγδάκη.

Η κ. Μυγδάκη είναι η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας και κάτι παραπάνω.

Είναι η ψυχή του, αφού αυτό που κάνει το αγαπάει και η υπηρεσίες που προσφέρει πολύτιμες.

Οι αγάπες όμως της Αθανασίας δεν σταματούν στο ΚΕΠ Υγείας, έχει κι άλλες δραστηριότητες στις οποίες έχει εξ΄ίσου άριστα αποτελέσματα.

Η Αθανασία ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος από το 2003.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της για την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας στη γνωστή σχολή Mocume, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γύρω από την τέχνη του κοσμήματος, γλυπτογραφία, εικαστικά κ.α.

Πειραματίζεται με διάφορα υλικά αλλά και την κατασκευή εικαστικών αντικειμένων πάντα όμως επιστρέφει στο ασήμι, ένα υλικό που αγαπάει πολύ .

Η δημιουργία με το ασήμι αποτελεί τη δική της αισθητική έκφραση.

Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις όπως, «Σύγχρονες δημιουργίες» MEC Παιανίας, «The infinity of Africa», Telis Kikeris, «Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ με Σύγχρονες Δημιουργίες», Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, «CHALLENGES Jewelry Artist Exhibition», Actus , “Χίλιες και μια νύχτες” Mocume, ATHENS JEWELRY WEEK AJW.

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, μάλιστα εγκαινιάζεται μία άλλη έκθεση με δημιουργίες της στον Πολυχώρο “Ψηφίδα” στην πλ. Κουμουνδούρου στην Αθήνα, με τίτλο “αποτύπωμα άρρητων συναισθημάτων”.

Σχετικά με την έκθεση η “Ψηφίδα” εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου: