Τάκης Γιαννόπουλος: ” Όποιος σταθεί πλέον εμπόδιο στα έργα στο γήπεδο, να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα μας .. ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ”

Με μια ανοικτή επιστολή “κατάθεση ψυχής” θα λέγαμε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και σημερινός της προπονητής ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, καλεί τους πάντες να ενωθούν ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, για να στεγαστεί επιτέλους ο αθλητισμός της πόλης μας σε αυτό.

Παράλληλα προειδοποιεί: “Όποιος σταθεί πλέον εμπόδιο σ΄ αυτό , να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα μας … ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ”.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ! Τον τελευταίο καιρό και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, παρατηρούμε να φουντώνει έντονα ο .. Διαδυκτιακός πόλεμος, μεταξύ γνωστών και φίλων, για αρκετά σοβαρά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας. Επιλέγοντας ένα εξ΄ αυτών, καθώς πιστεύω ότι το γνωρίζω αρκετά καλά και είναι στο .. επίκεντρο των διαπληκτισμών, είναι το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ.

Επιτέλους μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ΜΠΗΚΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ!! Επιτέλους αρχίζει να γελάει το χειλάκι μας! Σ΄ αυτό το γήπεδο απ΄ το 1982 που πρωτομπήκαμε, γνωρίσαμε φίλους, ανδρωθήκαμε, σ΄ αυτό το γήπεδο δίναμε το καθημερινό μας ραντεβού, εκεί ζούσαμε κι΄ αναπνέαμε, εκεί μάθαμε τα μισά παιδιά της Αγιαβαρβάρας, εκεί μας έμαθε και μας αγάπησε η άλλη μισή Αγιαβαρβάρα!

Σ΄ αυτό το γήπεδο κάθε Κυριακή ερχόταν πλήθος κόσμου, να φωνάξει, να στηρίξει, να γνωρίσει και να νιώσει τη μαγεία αυτού του χώρου! Σ΄ αυτό το γήπεδο γίναμε κολλητοί, με ανθρώπους που μέχρι και σήμερα είμαστε αχώριστοι, είμαστε ΑΔΕΡΦΙΑ, είμαστε συνάδελφοι, είμαστε κουμπάροι! Απ΄ αυτό το γήπεδο, πέρασαν ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν στα Ελληνικά γήπεδα, απ΄ αυτό το γήπεδο έφυγαν παιδιά δικά μας, γέννημα θρέμα ΕΛΕΟΥΣΑ, αδαμάντινοι χαρακτήρες κι΄ έκαναν καριέρα, αφήνοντας την στάμπα τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωσπου έφτασε η ώρα της .. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, η ώρα της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ του ποδοσφαίρου από την πόλη μας, η ώρα που τα σωματεία των όμορων δήμων, γέμισαν από ταλέντα της πόλης μας, η ώρα που ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ και άρχισε ο Γολγοθάς, για την μεγάλη ομάδα της πόλης μας, την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

Προκειμένου ν΄ αποφύγουμε την διάλυση και την απόλυτη μιζέρια της ομάδος μας αυτά τα .. μαύρα 16 χρόνια, παρακαλούσαμε .. γονυπετής τους γειτονικούς δήμους, για λίγες μέρες και ώρες προπόνησης και τρέχαμε .. δεξιά κι΄ αριστερά ως .. γηπεδούχοι. Εδώ και 16 χρόνια, οι εκάστοτε Διοικητικοί παράγοντες της ομάδος μας – Πρόεδροι, σύμβουλοι, μέλη, φίλοι – και μάλιστα σ΄ αυτούς τους μίζερους οικονομικά καιρούς, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να συντηρούν αυτή την ομάδα. Δίνουν προτεραιότητα σ΄ αυτήν την ομάδα και στερούν από την οικογένειά τους κάποιο εισόδημα που σίγουρα δεν τους περισσεύει!

Παρακαλάμε και προσπαθούμε να ξαναφέρουμε πίσω στην ομάδα μας, στο γήπεδό μας, στα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ, παιδιά που έφυγαν γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΗΠΕΔΟ!! Κλείνοντας αυτόν τον .. τεράστιο πρόλογο, θα μπω στο κυρίως θέμα.

Προχθές την ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2/19, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκίνησαν δειλά – δειλά οι εργασίες αποπεράτωσης του έργου! Θα παρακαλούσα λοιπόν ΟΛΟΥΣ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ κάποιους οι οποίοι .. δεν έχουν πληρώσει αυτά τα χρόνια .. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ για να δουν την ομάδα και δεν γνωρίζουν .. ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ της φανέλας μας, να σταματήσουν τις .. ψηφοθηρικές κορώνες στις ¨πλάτες ¨ του γηπέδου!

Ξέρουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί έκλεισε το γήπεδο, Ξέρουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .. ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ .. ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ, Ξέρουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ .. ΦΡΕΝΑΡΑΝ και ποιοί ΗΘΕΛΑΝ πραγματικά να τελειώσει αυτό το .. σήριαλ του γηπέδου. Δεν θέλουμε άλλη .. διαφώτιση, δεν θέλουμε άλλα … στοιχεία .. διαλεύκανσης ή αγάπης και υποστήριξης.

ΘΕΛΟΥΜΕ να ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ και να ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Γ Η Π Ε Δ Ο !! ΔΕΝ μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ θα το τελειώσει, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ θα κόψει κορδέλα, μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ!! Όποιος σταθεί πλέον εμπόδιο σ΄ αυτό , να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα μας .. ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ και είμαστε ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ – ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!! Και για να ξεκαθαρίσω και κάτι για να μην μπερδευόμαστε, ΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ, δεν ανήκουν στην ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ. Η ΕΛΕΟΥΣΑ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γηπέδου, αλλά το γήπεδο ανήκει στούς ΔΗΜΟΤΕΣ!

Εσείς θα ανεβαίνετε να περπατάτε, να τρέχετε. Τα παιδιά σας θα ξαναβρούν το χώρο που τους ανήκει, εκεί θα ξαναδούμε επιτέλους σχολικά πρωταθλήματα και θα ξαναγεμίσει ο τόπος με παιδικές φατσούλες! Προσπαθήστε σας παρακαλώ, να μη μας το στερήσετε αυτό. Προσπαθήστε ν΄ αφήσετε ΕΞΩ από τα προεκλογικά σας τερτίπια τα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ και .. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ , να παραδοθεί το ΓΗΠΕΔΟ, ΓΡΗΓΟΡΑ – ΝΟΜΙΜΟ και ΛΕΙΤΟΥΓΙΚΟ!! Με πολύ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΓΑΠΗ!!