» ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, ΚΕΦΑ έκοψαν την πίτα τους στο “Γιάννης Ρίτσος”

ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, ΚΕΦΑ έκοψαν την πίτα τους στο “Γιάννης Ρίτσος”

Το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου, τα ΚΑΠΗ της πόλης μας και οι Κοινωνικές δομές του Δήμου ΚΕΦΑ, ΚΗΦΗ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, σε κλίμα ευφορίας, εορταστικό και καλής διάθεσης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα και στα καράβια που ευχήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι να είναι καλοτάξιδα όπως και η νέα χρόνια.

Η Θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ παρουσίασε μάλιστα με επιτυχία μια εξαιρετική εργασία με απαγγελίες ποιημάτων, τραγούδια και λογοτεχνικά αποσπάσματα.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης πριν την κοπή της πίτας παρέδωσε Έπαινο στον 99χρονο συμπολίτη μας μέλος του ΚΑΠΗ κ. Εμμανουήλ Γιανναδάκη, με ευκαιρία της βράβευσης αυτού, με το τρίτο βραβείο στον Παναττικό Διαγωνισμό Ποιήματος μελών των ΚΑΠΗ.

Ο κ. Γιανναδάκης απήγγειλε μάλιστα το βραβευθέν ποίημα καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος  κ. Αντρέας Λεωτσάκος, αρμόδιος για την Κοινωνική πολιτική του Δήμου έκοψε την πίτα.

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας, οι  υποψήφιοι Δήμαρχοι της πόλης μας Βασιλάκος Θεόδωρος και Γιάγκας Μιχάλης με στελέχη των παρατάξεών τους, Δημοτικοί και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!