Ξεκίνησαν τα τελικά έργα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα

 

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης μας στα Ριμινίτικα και την Πέμπτη 7 του μήνα ξεκίνησαν οι τελικές εργασίες προκειμένου ο πολύπαθος αυτός αθλητικός χώρος να αδειοδοτηθεί και επιτέλους να χρησιμοποιείται για τους επίσημους αγώνες των ομάδων της πόλης μας.

Τα έργα αφορούν εργασίες στα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν 36 χρόνια, με δυσκολίες, απρόβλεπτα, καθυστερήσεις, αστοχίες, δικαστήρια, συγκεντρώσεις, αγώνες, διαμαρτυρίες, αλληλογραφία, παραστάσεις, καταλήψεις, αγωνία και ταλαιπωρία, οδεύει στο τέλος του, το οποίο θα είναι η απαρχή  για να ευδοκιμήσει ο αθλητισμός στην πόλη μας.

Σε αυτό το ταξίδι καπετάνιος ήταν το πάθος και η αγάπη για τον αθλητισμό, με πλήρωμα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πόλη μας.

Πληροφορηθήκαμε πάντως, ακόμα τώρα, μετά από τέτοιο ταξίδι, υπάρχουν ορισμένοι που δεν θέλουν να ολοκληρωθεί το γήπεδο αυτή τη χρονική περίοδο και ψάχνονται για να προκαλέσουν εμπόδια και να βάλλουν τρικλοποδιές.

Ευχόμαστε για πρώτη φορά οι πληροφορίες μας, να μην είναι σωστές…

Οι φίλοι και οπαδοί της  ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, που έχει  ξενιτευτεί από την πόλη μας  τα τελευταία ΕΙΚΟΣΙ χρόνια, στέλνουν μήνυμα δεξιά και αριστερά τονίζοντας πως όποιος τολμήσει να φέρει εμπόδια, θα τους βρει μπροστά τους…

Οι φωτογραφίες μας είναι τραβηγμένες την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, το βράδυ κατά την προπόνηση της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.