» Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων του Γ΄ Γυμνάσιου της πόλης μας

Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων του Γ΄ Γυμνάσιου της πόλης μας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγ. Βαρβάρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 3ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας,

Η Εφορευτική Επιτροπή που προέκυψε μετά την από 01/02/19 εκλογο-απολογιστική συνέλευση του απερχόμενου συλλόγου, καλεί σε μαζική συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Ένωσης Γονέων, για την επόμενη διετία.

Ψηφίζουμε στον χώρο του σχολείου, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 από τις 8:00 το πρωί και καθόλη τη διάρκεια επίδοσης της βαθμολογίας.

Δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές του συλλόγου έχουν οι γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου, που είναι οικονομικά ενήμεροι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλάβουν/ συμπληρώσουν/ καταθέσουν αιτήσεις από το γραφείο του διευθυντή τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, ώστε να ετοιμαστούν εγκαίρως τα ψηφοδέλτια.

Η προσέλευση των γονέων στις εκλογές είναι απαραίτητη, για να μπορεί ο σύλλογος να έχει δύναμη να λειτουργήσει όπως οι καιροί απαιτούν.

Για την εφορευτική επιτροπή,

Βίκη Γούργουλα Μάρθα Πασκόβσκα

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!