» ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Κε Μίχο! – Κείμενο πρόσκληση συμπολίτη μας, που ζητάει εξηγήσεις

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Κε Μίχο! – Κείμενο πρόσκληση συμπολίτη μας, που ζητάει εξηγήσεις

Ο συμπολίτης μας κ. Μιχάλης Πλαστήρας, ζητάει από τον υπ. Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, εξηγήσεις και απαντήσεις, στην αποκάλυψη της εφημερίδας μας, περί Εισαγγελικής Παραγγελίας για οικονομικό έλεγχο στο Δήμο μας για τα έτη 2007 και 2008.

Δημοσιεύουμε το κείμενο του συμπολίτη μας, ελπίζοντας σε απάντηση του κ. Μίχου, επί όσων η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων, ζητάει.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

“Την 23η Ιανουαρίου ποστάρησα άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας Προοδευτική, σχετικά με τη διενέργεια ελέγχου στα οικονομικά του δήμου, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ρωτώντας που πήγαν τα λεφτά οέο!….http://proodeutiki.gr/?p=62362.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κου Μίχου, σπεύδοντας να στείλει απάντηση, δηλώνοντας άγνοια για το έγγραφο, αμφισβητώντας το ρεπορτάζ, ζητώντας αποδείξεις, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς! Μόνο που στη σύγχυση του (για ακόμη μια φορά), μπέρδεψε τις ημερομηνίες στις οποίες αναφερόταν το έγγραφο, παραπέμπτοντας το χρονικά στη θητεία Καπλάνη… http://proodeutiki.gr/?p=62565

Δίνοντας αφορμή για νέα αρνητικά σχόλια, ξαναέστειλε επιστολή διορθωμένη ως προς την χρονική στιγμή … http://proodeutiki.gr/?p=62569

Η Προοδευτική όπως όφειλε με νέο της άρθρο, δημοσίευσε την επιστολή της γενικής διεύθυνσης δημοσιονομικών ελέγχων, ώστε να λάβει γνώση ο πρώην δήμαρχος, που την παρότρυνε για να δείξει στοιχεία… http://proodeutiki.gr/?p=62586

Παρ’ όλα αυτά ο Κος Μίχος, ενώ αρέσκεται να παροτρύνει και να ζητάει στοιχεία, όταν τα λαμβάνει, ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!!

Γιατί δεν δόθηκαν τα λεφτά που αφορούσαν τους παιδικούς σταθμούς;

Που τελικά διοχετεύτηκαν;

Μιχάλης Πλαστήρας”

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!