Ο Γιακουμάτος έφερε τα πάνω – κάτω στην Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Επιβεβαιώνοντας την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”

Τον περασμένο Δεκέμβρη είχαμε δημοσιεύσει αποκλειστική δήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου σχετικά με την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε υποψήφιο Δήμαρχο στην πόλη μας.

Σε ερώτησή μας εάν η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στηρίξει όπως φημολογείται τον υπ. Δήμαρχο κ. ΛΑΜΠΡΟ ΜΙΧΟ, ο κ. Γιακουμάτος ήταν ξεκάθαρος ως προς την απάντησή του.

Μας δήλωσε πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ υποψήφιο Δήμαρχο στην πόλη μας.

Τον ρωτήσαμε εάν η απάντησή του είναι δημοσιεύσιμη και το επιβεβαίωσε με απόλυτη σαφήνεια.

Την επομένη, η εφημερίδα μας δέχτηκε επίθεση – διάψευση μέσω διαδικτύου από την εφημερίδα “Δικαιοσύνη” των Αφών Πουλάκη, οι οποίοι τυγχάνει να είναι Αντιπρόεδρος ο Γιώργος και Γραμματέας ο Γιάννης της Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της πόλης μας, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε τέτοια δήλωση του Γιακουμάτου στην εφημερίδα μας.

Επειδή όμως η αλήθεια πάντα θριαμβεύει, ενάμισι μήνα αργότερα ο κ. Γιακουμάτος στην κοπή πίτας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην πόλη μας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, επανέλαβε παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας και των Αφών Πουλάκη βεβαίως – βεβαίως, την ίδια δήλωση.

Δηλαδή πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Εμάς σαν εφημερίδα ποσώς μας ενδιαφέρει ποιον υποψήφιο Δήμαρχο υποστηρίζει η Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αυτό που μας ενδιαφέρει σαν εφημερίδα είναι να είναι προσεκτικοί όσοι προσπαθούν να μας διαψεύσουν.

Η αλήθεια είναι ΜΙΑ.

Δεν έχει πολλές πλευρές και η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, βρίσκεται  πάντα στην πλευρά της αλήθειας, διότι δεν αποσκοπεί να φάει, να τα οικονομήσει, να ξεπουλήσει φίλους και οπαδούς της για να πάρει δουλίτσες, να πάρει θώκους και αξιώματα, κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τους αναγνώστες της και αγνούς οπαδούς οποιουδήποτε  κόμματος, εκμεταλευόμενη το όνομα της, την σφραγίδα ή τη βούλα ενός οργανισμού ή άλλου Φορέα.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας. Τίποτα άλλο.

Το έγραψε η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” είναι γεγονός…