Τοποθετήθηκε το φιλέ στο γήπεδο Beach Volley – Αποκτούμε και μίνι γκολφ!!!

Το πρωί της Παρασκευής 1ης Φεβρουαρίου τοποθετήθηκε το φιλέ στο υπό διαμόρφωση γήπεδο του Beach Volley, στο Άλσος “ΕΙΡΗΝΗ”, δίνοντας το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν, εκτός της άμμου, στο γήπεδο.

Η τοποθέτηση έγινε παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του διχτυού  γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Από το πρωί εργαζόμενοι του Δήμου ήταν στον χώρο βοηθώντας στην ολοκλήρωση των εργασιών, καθώς και το γερανοφόρο όχημα του Δήμου.

Εάν οι καιρικές συνθήκες ευνοήσουν, ίσως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας το γήπεδο να είναι έτοιμο για χρήση.

Σημειώνουμε πως στο γήπεδο θα εγκατασταθεί η ομάδα “ΑΡΤΕΜΙΣ”  του Κορυδαλλού, ενώ ώρες προπόνησης θα πάρουν και τα υπό ίδρυση τμήματα της ΔΗΚΕΑΒ.

Πληροφορηθήκαμε επίσης πως υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν και εγκαταστάσεις μίνι γκολφ στο Δήμο μας, για παιδιά.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο χώρος που θα το φιλοξενήσει. Πιθανολογούνται τρεις τοποθεσίες.

Το διπλανό γήπεδο από το Beach Volley, η πλατεία του Προφήτη Ηλία και το Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, χωρίς όμως να έχουν αποκλειστεί και άλλοι χώροι για το ιδιαίτερο αυτό άθλημα.

Υπενθυμίζουμε παλαιότερη πρότασή μας για ενοικίαση χώρου για την λειτουργία τροχήλατης καντίνας, η οποία θα αποφέρει έσοδα στο Δήμο και μεροκάματο σε κάποιον συμπολίτη μας.

Υπογραμμίζουμε τέλος την αναπάντητη έως στιγμής, ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου και υπ. Δημάρχου της πόλης μας κ. Μιχάλη Γιάγκα, σχετικά με το ποιος αποφάσισε την παραχώρηση του χώρου στο Σύλλογο του γειτονικού Δήμου και με ποιές προϋποθέσεις και όρους θα λειτουργεί αυτό.