Νοσοκομείο Νίκαιας: Παρέμβαση Eισαγγελέα για τα «πλαστά πτυχία»

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν τα δημοσιεύματα σχετικά με τα πλαστά πτυχία που φέρεται να είχε πρώην διοικητής νοσοκομείου, Δημήτρης Μπούτος. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε παραγγελία στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί η ενδεχόμενη τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου πάντως, κ. Δημήτρης Μπούτος, στη φωτογραφία μας με τον υπ. Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, στις αρχές Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο της πόλης μας, αφού και σε αυτό ήταν Διοικητής,  μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, και μιλώντας στο Έθνος, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι αποχώρησε από τη θέση του λόγω συνταξιοδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο και ύστερα από καταγγελίες οι τίτλοι σπουδών του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μπήκαν στο μικροσκόπιο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης) το πόρισμα του οποίου , όπως προβλέπει ο νόμος, διαβιβάζεται στον εισαγγελέα εφετών και από εκεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών για την περαιτέρω έρευνα.

πηγή: Aftodioikisi.gr