Έξι ερωτήματα από τον συμπολίτη μας κ. Αθανάσιο Τσεκούρα και σχόλια Ρεμπή για Λάμπρο Μίχο

Χθες 24 – 1 – 2019 πηγα στο Δημ Συμβουλιο της πολης μας να παρακολουθησω τη συνεδριαση ……

Αληθεια εφυγα σοφοτερος ….απο τις απαντησεις του κ Δημαρχου.. ….

1ον Ναι υπαρχει θεμα με τα χρηματα των παιδικων σταθμων δεν αποδοθηκαν οπως επρεπε 2007 — 2008 … Αλλα ισως πηγαν καπου αλλου…. ?????????

2ον Εγινε κακοδιαχειρηση στην αποπληρωμη του δανειου της Βιοχρωμ ….. ως προς τον τροπο αποπληρωμης ,, Αλλα και απο 1.500.000 ευρω που χρησιμοποιθηκαν απο τα λεφτα του δανειου για αλλο σκοπο….

3ον Ναι το πανθεον ηταν αυθαιρετο .. χωρις οικοδομικη αδεια σε δασικη περιοχη που ποτε δεν θα μπορουσε να εχει νομιμη αδεια λειτουργιας ….. ουτε μπορει να επαναλειτουργισει … Αλλα ετσι εκαναν αλλοι ετσι καναμε και εμεις … και ας χρεωθηκε ο δημος ενα σωρο χρηματα …..Προστημα … καταστροφες … κοστος κατασκευης ……

4ον οτι δεν μπορουσε ο ενοικιαστης επιχειρηματιας να παρει νομιμα ρευμα και ρολοι στο ονομα του οπως ολοι οι ενοικιαστες … ???????

5ον το ιδιο συνεβαινε και με το Λιθο και με το Συντριβανι

6ον Συνολικα η πολη μας ζημιωθηκε οικονομικα απο ολη αυτη την κατασταση…..

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΚΗΣΗ …. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ;

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ;

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ;

Το παραπάνω κείμενο ο συμπολίτης μας κ. Αθανάσιος Τσεκούρας, το ανάρτησε στην ιστοσελίδα του και το έστειλε και στην εφημερίδα μας.

Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν δύο σχόλια, ένα του κ. Ρεμπή οποίος καυτηριάζει τη μη συναίνεση του κ. Μίχου να δημοσιευτεί η μήνυση κατά του προσώπου του και ένα του κ. Τσεκούρα: