» Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, η δεύτερη πιλοτική εκδήλωση του ΔΕΑΠ

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, η δεύτερη πιλοτική εκδήλωση του ΔΕΑΠ

 

Με μία πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη, την πρώτη από τις δύο πιλοτικές, άνοιξε τις εργασίες του το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου “ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ”.

Ο Καθηγητής της Κοινωνικής Ψυχολογίας των Διαπροσωπικών Σχέσεων και Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Παναγιώτης Κορδούτης προσέγγισε με εξαιρετικό τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις και την ανατροφοδότηση τους, ένα θέμα που αγγίζει διαχρονικά τους πάντες, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΛΕΞΗ

Στην δεύτερη πιλοτική διάλεξη, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6:30 – 8:οο΄μ.μ., η εισήγηση θα γίνει από την αναπληρώτρια καθηγήτρια Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κα Άννα Λυδάκη με θέμα:  «Παράδοση και νεωτερικότητα στον λαϊκό πολιτισμό».

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με κ. Παπανικολάου Μαρία, τηλ. 2105697224, εσωτ. 5, καθημερινά  9:00π.μ. – 1:00μ.μ.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!