» Στάση εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Στάση εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ΠΟΕ – ΟΤΑ


Στάση εργασίας, από 07:00-11:00, για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των δήμων σε όλη τη χώρα εξήγγειλε για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 09:30 της ίδια ημέρας, έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π., Πουλίου 6-Αθήνα (λεωφ. Αλεξάνδρας).

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη από το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή του, με αφορμή τις «τραγικές καθυστερήσεις» του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού 3Κ/2018 στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, «η συνεχιζόμενη κοροϊδία του προέδρου και της διοίκησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), εις βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών των δήμων, πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων και των εργαζομένων “βρώμικα” μικροπολιτικά παιχνίδια και ταυτόχρονα να “ανοίγουν την όρεξη” στα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα να “καταπιούν” τις υπό διάλυση Υπηρεσίες Καθαριότητας των δήμων».

Παράλληλα, σημειώνεται πως «δεν μπορούν να παραμείνουν θεατές μπροστά σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί» και ζητούν «ξεκάθαρες και οριστικές απαντήσεις» από τη διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π. «και θα τις πάρουν».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση υπογραμμίζει πω; «αν θα υπάρξει κλιμάκωση, με νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το Α.Σ.Ε.Π. και τη διοίκησή του», προσθέτοντας πως η Ομοσπονδία λέει «όχι στη διάλυση των Υπηρεσίων Καθαριότητας» και ζητεί από το Α.Σ.Ε.Π. την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων της σχετικής προκήρυξης.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!